ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.5.10

Ο κ.Παπακωνσταντίνου φοβάται…

“Αν αποτύχω, θα ζητήσω την αντικατάστασή μου”, δηλώνει κατηγορηματικά στον “Κόσμο του Επενδυτή” ο υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου. Επαναλαμβάνει την δήλωση που έκανε την προηγουμένη Δευτέρα στους Φακέλλλους του κ. Παπαχελά, απο την συχνότητα του Σκάϊ.Ο κ. Παπακωνσταντίνου έχει πανικοβληθεί απο την δυσκολία των προβλημάτων της οικονομίας,απο τα μεγάλα λάθη του και την απομόνωση στην οποία έχει περιέλθει εντός του κυβερνητικού σχήματος και αγωνίζεται για την προσωπική πολιτική του επιβίωση.
Ο υπουργός Οικονομικών είναι πολιτικά επικίνδυνος, όταν με τις δηλώσεις του δημιουργεί βάσιμες υποψίες για την αποτυχία της οικονομικής του πολιτικής.Δίνει τροφή στους “κερδοσκόπους”,σε πολιτικούς και οικονομικούς αναλυτές να προβλέπουν την πτώχευση της Ελλάδας.
Ο υπουργός Οικονομικών βαδίζει απο αποτυχία σε αποτυχία, μας οδηγεί σε οικονομικό όλεθρο. Επιπλέον δεν είναι μαχητής, δεν έχει το σθένος να αγωνισθεί για την πατρίδα του.Αναλίσκει τις ελάχιστες δυνάμεις του στην προσωπική του διάσωση. Για τούτο άλλωστε, δεν χάνει την ευκαιρία στις συνομιλίες του με δημοσιογράφους να δηλώνει ότι έκλεισε τον κύκλο του στο υπουργείο Οικονομικών.
Ο κ. Παπανδρέου τον εμπιστεύτηκε αφού πρώτα τον ανέδειξε.Καιρός να τον αποστείλλει στο σπίτι-ξενοδοχείο που έχει ο κ. Παπακωνσταντίνου.Θα έχει ενδεχομένως την δυνατότητα να μάθει κάτι για την πραγματική οικονομία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σε τι να αποτύχει; Την Ελλάδα την καταστρέφει επιτυχώς. Παίρνει άριστα. Οι υποκριτές!!