ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.7.10

"Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ" ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ. ΔΗΛΑΔΗ.. Η "ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΜΠΟΤΑ" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ . ΑΠΛΑ ΤΟ "ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙ" ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΛΕΓΕ...

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ....ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΘΕΙ ΩΣ ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΕ......

Δέκα νέες κατευθυντήριες γραμμές θα δώσει η τρόικα, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής της στην Ελλάδα, ώστε να συνεχιστεί κανονικά η χρηματοδότηση της χώρας, γράφει η εφημερίδα “Τα Νέα”.

Η κυβέρνηση, μέσω του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Παπακωνσταντίνου μαζί με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο θα υπογράψει ένα μίνι μνημόνιο με βάση τα σημεία που χρειάζονται διορθώσεις κατά την τρόικα.

Τα 10 σημεία είναι τα εξής:
1. Η τρόικα ζητά πώληση μονάδων της ΔΕΗ, για να απελευθερωθεί η αγορά της Ενέργειας, γεγονός που συνάντησε την αντίσταση της κυβέρνησης, η οποία ζητά άλλη οδό για την εισαγωγή ιδιωτών στη συγκεκριμένη αγορά.

2. Ζητείται η σύσταση έξι ομάδων έργου, οι οποίες θα βελτιώσουν τους φοροεισπρακτικούς μηχανισμούς στους οποίους διαπιστώθηκαν κενά από την τρόικα.

3. Ικανοποίηση προκάλεσε η επίσπευση της προώθησης του νομοσχεδίου του Ασφαλιστικού, αλλά η τρόικα επιθυμεί να δει την αναλογιστική μελέτη σε πλήρη μορφή, διότι ενδεχομένως να χρειαστούν νέα μέτρα για τα επικουρικά ταμεία.

4. Η επίσπευση του ανοίγματος των κλειστών επαγγελμάτων κρίνεται επιτακτική.

5. Η τρόικα ζητά παρακολούθηση των οικονομικών για νοσοκοκομεία, ΔΕΚΟ και ΟΤΑ για να αποφευχθεί η κατάπτωση των εγγυήσεων του Δημοσίου, για το δανεισμό τους.

6. Η τρόικα ζητά την επιτάχυνση της απορρόφησης του ΕΣΠΑ με γνώμονα της ανάπτυξη.

7. Η προώθηση του ανταγωνισμού κρίνεται αναγκαία στην έκθεση, για να επιτευχθεί μείωση του πληθωρισμού.

8. Η τρόικα ζήτησε αυστηρή εποπτεία των τραπεζών όπως και λύση για την Αγροτική Τράπεζα.

9. Το φλέγον ζήτημα του ΟΣΕ επιζητεί λύση, με την τρόικα να μελετά το σχέδιο που θα ψηφιστεί το φθινόπωρο από την κυβέρνηση. Μέχρι τώρα, πάντως, δεν έχουν ζητηθεί απολύσεις προσωπικού.

10. Παράλληλα, σε κυβερνητικό επίπεδο, η τρόικα ζητά βελτίωση του συντονισμού, διότι διαπιστώνει πρόβλημα συνεννόησης μεταξύ υπουργών, γεγονός που δυσκολεύει την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων.
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: