ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.7.10

ΔΣΑ : Άσκηση αιτήσεως ακυρώσεως ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας κατά των εκτελεστικών του Μνημονίου διατάξεων

ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΔΟΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
<<Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «αποφασίστηκε η άσκηση αιτήσεως ακυρώσεως ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας κατά των εκτελεστικών του Μνημονίου διατάξεων καθώς και η προσβολή όλων των διοικητικών πράξεων, που έχουν εκδοθεί ή πρόκειται να εκδοθούν προς εφαρμογή του».

Οι αιτήσεις ακυρώσεως θα συνταχθούν από εξειδικευμένους στο εργατικό, διοικητικό και ευρωπαϊκό δίκαιο δικηγόρους, υπό την εποπτεία και το συντονισμό του ομότιμου καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου, Γεωργίου Κασιμάτη.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση: «Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών αναλαμβάνει την παρούσα πρωτοβουλία, αναγνωρίζοντας τη σημασία του κοινωνικού και επιστημονικού του ρόλου, με σκοπό την εν γένει προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων όλων των θιγόμενων πολιτών και κοινωνικών ομάδων, που πλήττονται από τις διατάξεις του Μνημονίου. Άλλωστε, η αμφισβήτηση των διατάξεων του Μνημονίου υπαγορεύεται από την ανάγκη υπεράσπισης και σεβασμού σταθερών και αξιών, που έχει αναδείξει ο ευρωπαϊκός πολιτισμός».

Τέλος, όπως αναφέρει ο ΔΣΑ θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση για τη συνεργασία και με άλλους επιστημονικούς και συνδικαλιστικούς φορείς, καθώς οι διατάξεις του Μνημονίου είναι ένα θέμα «που αφορά όλη την ελληνική κοινωνία και εκ του λόγου αυτού, αποτελεί υποχρέωση όλων μας να συνδράμουμε στην κατεύθυνση υπεράσπισης του κράτους δικαίου, με σεβασμό στα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα».>>
=============================================================

ΛΕΣΧΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ (αίτηση ακύρωσης των εκτελεστικών διατάξεων του Μνημονίου)

Aγαπητοί Φίλοι,
Με αφορμή την παραπάνω ενημέρωση, τη Τρίτη 20/7 συναντήθηκα με τον Πρόεδρο του Δ.Σ.Α. κ. Παξινό Δημ. και συζητήσαμε για το ενδεχόμενο συμμετοχής μας στην παραπάνω πρωτοβουλία. Εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του για την εκδήλωση ενδιαφέροντος από πλευράς μας, πρωτόγνωρο όπως είπε για στρατιωτικούς, τους οποίους εκτιμά ιδιαίτερα, και περιμένει την επίσημη συμμετοχή μας. Δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση και απαιτείται μία επιστολή που να δηλώνουμε τη συμμετοχή μας. Η όσο το δυνατό μεγαλύτερη και αντιπροσωπευτικότερη συμμετοχή έχει περισσότερο συμβολική αξία, πλην όμως ενδεχομένως ν΄αποκτήσει και ουσιαστική κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.

Κατόπιν αυτών το Δ.Σ. αποφάσισε τη συμμετοχή μας στην υπόψη πρωτοβουλία με αποστολή της σχετικής επιστολής που φαίνεται στο συννημένο αρχείο

Ταυτόχρονα είμαι σε συνεργασία με εργατολόγο-δικηγόρο, για δημιουργία πλάνου δράσης με ατομικές προσφυγές συντονιζόμενες από τη Λ.Α.Σ. που θα αφορούν εργασία συνταξιούχων, περικοπή επιδομάτων - δώρων- συντάξεων, ε.α. και ε.ε. και τυχόν άλλα θέματα που μας αφορούν.
Την Πέμπτη 29 Ιουλίου θα κατατεθεί η αίτηση ακύρωσης στο Συμβούλιο Επικρατείας (για συνταξιούχους) και στο Ελεγκτικό Συνέδριο (για μισθοδοτούμενους) και θα δοθεί συνέντευξη τύπου από το Δ.Σ.Α. , όπου προσκεκλημένη, μεταξύ των φορέων που συμμετέχουν, είναι και η Λ.Α.Σ.

Παρακαλώ ενημερώνετε συναδέλφους, φίλους κλπ που δεν έχουν e-mail.

Ευχαριστώ

ΒΑΣ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Πρόεδρος Λέσχης Αεροπορίας Στρατού

Δεν υπάρχουν σχόλια: