ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.7.10

ΕΒΡΙΖΑΝ ΕΝ ΧΟΡΩ ΚΑΨΗ -ΚΩΝΣΤΑ ΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ

Συνθήματα κατά δημοσιογράφων σε διαδήλωση; Απίστευτο και όμως αληθινό! Μετά την απόφαση για συνέχιση της απεργίας, οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων έκαναν πορεία προς τη Βουλή βρίζοντας τους δημοσιογράφους Μανόλη Καψή και Χρήστο Κώνστα!!! Γιατί; Διότι τις τελευταίες μέρες ανέδειξαν...

τα προβλήματα του κοινωνικού συνόλου, μη διστάζοντας να κοντράρουν με τους απεργούς στα τηλεοπτικά παράθυρα... Δηλαδή, όποιος δημοσιογράφος διαφωνεί με μια κοινωνική ομάδα που απεργεί, θα τρώει ξύλο -όπως χθες- ή θα δέχεται υβριστικές επιθέσεις όπως σήμερα; Κανονικός κατήφορος...

veto300

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΦΑΓΙΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ; ΕΑΝ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΛΠ, ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗ ΜΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝ!!!