ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.7.10

Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ!! ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΥΡΙΕ ΓΑΠ ΤΟΣΟ ΕΣΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΣΟΥ



Ο συνεχώς ταξιδεύων πρωθυπουργός μας σε μια στάση στη Βουλγαρία δήλωσε στη βουλγαρική εφημερίδα «Τrud». «Ο σοσιαλισμός δεν υποχωρεί. Αντίθετα, οι προοδευτικές αξίες όπως είναι η κοινωνική δικαιοσύνη ποτέ δεν ήταν σε τόσο υψηλό επίπεδο. Η χρηματοοικονομική κρίση του 2008 ήταν απλώς ένας συναγερμός,σαν να σας ξυπνάει το πρωί το ξυπνητήρι».

Μόνο που εσείς κε πρόεδρε το ξανακλείσατε το ξυπνητήρι και συνεχίζεται τον ύπνο σας. Διότι ολα αυτά που κάνετε στους δέκα μήνες που κυβερνάται, καμία σχέση δεν έχουν με Σοσιαλιστικές αξίες. Ξυπνήστε και σταματήστε να μας δουλεύεται.
Σας πήραμε χαμπάρι!!!!!!!!
Καφενειο

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος (ΓΑΠ) πουλάει κανονικά τρέλλα.

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος (ΓΑΠ) πουλάει κανονικά τρέλλα.