ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.7.10

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΟΥΝΤΟΠΑΣΟΚ :Λαμόγια για βραβείο Γκίνες


Μόνο μια εξήγηση υπάρχει για το τι συμβαίνει στη χώρα και αυτή είναι ότι το ΠΑΣΟΚ έχει βάλει στόχο να κερδίσει πολλαπλά βραβεία Γκίνες.
  • Θέλει το βραβείο υποκρισίας
  • Θέλει το βραβείο λαμογιάς
  • Θέλει το βραβείο εθνικής προδοσίας

Έχει παραδώσει την χώρα αμαχητί στη διακυβέρνηση του ΔΝΤ και πλέον λειτούργει ως κυβέρνηση κουκλοθέατρο για να νομιμοποιούνται οι αποφάσεις των διεθνών κέντρων. Δεν έχει υπάρξει άλλη κυβέρνηση στον κόσμο που να χρησιμοποιεί σαν μόνιμη δικαιολογία σε κάθε απόφαση της την επιβολή των μέτρων από την ΕΕ ή το ΔΝΤ. Καμία αντίσταση και καμιά προσπάθεια να διατηρηθούν οι ισορροπίες στη ελληνική κοινωνία. Πλήρης υποταγή.

Αποτελεί αίσχος για την δημοκρατία μας να κατατίθενται τα σημαντικότερα νομοσχέδια κατά την διάρκεια των θερινών μηνών. Ανακοίνωσαν και για τα φρουτάκια ότι θα συζητηθούν τον Αύγουστο. Ολόκληρη η κοινωνία είχε αντιδράσει το 2002 για να απαγορευτούν και η εντολοδόχος κυβέρνηση του ΔΝΤ θα επαναφέρει την ενισχυμένη μορφή τους όταν όλοι θα είναι διακοπές.

Εάν υπάρχει ίχνος ευθιξίας στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να μην φέρουν κανένα νομοσχέδιο προς ψήφιση κατά την περίοδο που οι πολίτες προσπαθούν να ξεκουραστούν και όλα τα κρίσιμα θέματα να συζητηθούν από Σεπτέμβρη με συμμέτοχη της Ελληνικής Κοινωνίας. Αλλιώς ας παραιτηθούν και ας έρθουν οι εκπρόσωποι της τρόικας να μας κυβερνούν μέχρι να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν. Δεν υπάρχει λόγος να παίρνουν βουλευτικές αποζημιώσεις για να λένε απλά YES SIR.

Αν πάνε όμως να περάσουν εν κρυπτώ μέσα στον Αύγουστο νομοσχέδια που αφορούν τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας θα είμαστε εδώ για να δηλώσουμε την αντίθεση μας στη λεηλασία της χώρας. Δυστυχώς για εμάς είμαστε πολλοί που δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα για διακοπές και δυστυχώς για αυτούς δεν έχουν καταφέρει να φιμώσουν πλήρως την ελευθερία του λόγου.

Α. Γ.

2 σχόλια:

stefanos είπε...

Όσοι κραυγάζουν απλά είναι τα ίδια λαμόγια που την περνούσανε ζωή και κότα επί 10ετίες τώρα.
Αυτοί που κραυγάζουν είναι οι ίδιοι που πτώχευσαν με το στανιό την χώρα: ταξιτζήδες, συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ, του ΠΑΜΕ και της ΑΔΕΔΥ, λαϊκιστές της νεοσταλινικής αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ και του παράνομου ΚΚΕ, βοθρατζήδες, ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, και όλος αυτός ο εσμός που όσο νόμιζε ότι ο ΓΑΠ θα μείνει στα λόγια (όπως οι άλλοι) έδινε 60-80% στήριξη στην ανάγκη λήψης μέτρων για την οικονομία, κλπ. Μόλις τους ακούμπησε άρχισαν να ουρλιάζουν και κάνουν ότι μπορούν για να παρασύρουν τον κοσμάκη στην αντιΠασοκ πολιτική τους και στην περιπέτεια.
Το Μνημόνιο φίλοι δεν είναι παρά ένας συμβιβασμός. Μας πιάσανε τον "ποπό" κατά το κοινώς λεγόμενο εξαιτίας της οικονομικής μας τραγωδίας. Οι Αλλαγές της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να πηγαίνουν πιο «μακριά» από το γελοίο και μπακάλικο μνημόνιο, έτσι ώστε να σωθεί αυτός ο σκατότοπος με τους ξεφτίλες ιθαγενείς του. Κανονικά αν μας ζητάγανε Δέκα (10) οι Τροϊκάνοι, έμείς έπρεπε να κάνουμε κόντρα ρελάνς: Εκατό (100) και τα ρέστα μας! Αυτό έπρεπε και πρέπει να πει ο ΓΑΠ... και όχι να κλαψουρίζει ο Λοβέρδος με άλλοθι του μνημόνιο. Η χώρα έχει ανάγκη από μια 2η Αλλαγή και πάλι από το ΠΑΣΟΚ. Θέλουμε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο. Στα σκουπίδια το Μνημόνιο. Το ψαχνό το χαρίζουμε σ' αυτούς τους κωλο-ευρωπαίους τοκογλύφους (γιατί αυτοί είναι το "ΚΑΚΟ" και όχι το ΔΝΤ) και το κόκαλο στον Παπανδρέου: για να πάει μέχρι το μεδούλι των γραικύλων...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Στέφανε... ομολογώ ότι η φιλότιμη προσπάθεια σου να "λείανεις" την πραγματικότητα μου δημιουργεί την αίσθηση ότι πρέπει να είσαι φανατικός αναγνώστης ή των μίσθαρνων πενών ή της κομματικής προπαγάνδας της υπο-κράτους.
Μα είναι δυνατόν στην εποχή μας και μετά από τις εξόφθαλμες αποκαλύψεις των ατυχών πολιτικών... κατά κάποιους ρομαντικούς.... κατά τα διατεταγμένα για εμένα που έβγαλα επιτέλους τα γράσα.... του ΓΑΠ και της παρέας του μετά του χαώδους περιτυλίγματος της παλινωδία και των υποκριτικών πολιτικών ... ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΚΕΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ???? ΓΙΑΤΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ!!
Ποιός τους πατρονάρει??? οι συμμετέχοντες εργαζόμενοι ή ο ΑΡΧΗΓΟΣ ή ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ???
ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΕΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ??
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΥ ΓΑΠ!!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αυτά που γράφω αγαπητέ Στέφανε .... πρέπει να ξέρεις ότι τα λέω και ΕΞΩ.... ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ
κατά περίεργο τρόπο , και είμαι και ευτυχισμένος για αυτό ,έχω αντιληφθεί ότι ο πολίτης έχει ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΄ότι το κακό της μοίρας του είναι οι ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΣΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΣ
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΑΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΕΞΩ ΣΕ ΠΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ .... ΣΑΛΤΣΑ