ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.8.10

Επικοινωνιακή καταιγίδα από Π.Τόμσεν! Όλα όμως έχουν όρια…


Συντριπτική ήττα του ελληνικού πολιτικού συστήματος ήταν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Η εκτόξευση του τιμαρίθμου σχεδόν στο 6% καθιστά την Ελλάδα πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ακρίβεια, την ίδια στιγμή που το περιβόητο μνημόνιο και τα μέτρα που έχει λάβει η σημερινή κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου έχει ψαλιδίσει κατά 30% το εισόδημα των Ελλήνων πολιτών.
Η κατάσταση είναι εκρηκτική. Έρευνα της ΕΣΕΕ καταγράφει ότι 1 στα 6 μαγαζιά έβαλε λουκέτο.

Την ίδια αυτή στιγμή που θα έπρεπε ΟΛΟΙ ( οι πολιτικοί) να είναι σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού σκυμμένοι πάνω από τα γραφεία τους με ανασκουμπωμένα τα μανίκια τους, παρατηρείται μια πρωτοφανής -για τις στιγμές που ζούμε – χαλάρωση .

Ο Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου έχει απαιτήσει από το σύνολο των υπουργών του και των βουλευτών του , …. να πάνε διακοπές! Ο ιστορικός του μέλλοντος θα έχει την ευκαιρία να γράψει για την παραδοξότητα του γεγονότος!

Αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα ( με εξαίρεση MONO προσωπικά τον κ. Σαμαρά) δείχνουν την αντίστοιχη χαλαρότητα που οδηγεί στις ….παραλίες και μακριά από τα προβλήματα του λαού.

Το αποτέλεσμα; Επικοινωνιακή καταιγίδα Πόουλ Τόμσεν!

Ο επικεφαλής του ΔΝΤ και της τρόικας στην Ελλάδα παραχώρησε συνεντεύξεις σε όλες τις μεγάλες ελληνικές εφημερίδες μέσα στο Π/Σ/Κ, περνώντας αυτά που αυτός, το ΔΝΤ και η τρόικα θέλουν να επικοινωνήσουν.

Δηλαδή , με μια συντονισμένη και οργανωμένη επικοινωνιακή καταιγίδα πέραν των γνωστών απόψεων τους περί των οικονομικών μέτρων περνούν και μηνύματα που χαράσσονται μυστικά στο υποσυνείδητο.

Μηνύματα άκρως επικίνδυνα για την Δημοκρατία μας και σε δραματικό σημείο υποτιμητικά για τον πολιτικό κόσμο της χώρας μας.

Από την μια καταγράφονται -πάντα υποσυνείδητα και αυτό είναι το πλέον επικίνδυνο- εικόνες ανθρώπων που έχουν στόχους , όρεξη για δουλειά και από την άλλη μια πολιτική αβελτηρία .
Δηλαδή το ΔΝΤ ο σωτήρας της χώρας και οι τεμπέληδες και ανίκανοι πολιτικοί ταγοί της χώρας που δεν έχουν το γνώθι σ` εαυτόν και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι… διακοπές τους .

Μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή της χρονικής στιγμής του ξεσπάσματος της επικοινωνιακής καταιγίδας του ΔΝΤ και της τρόικας.

Συγχρόνως ο κ. Πόουλ Τόμσεν προέβη και σ` ένα ατόπημα αφού παρενέβη φανερά στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας. Ίσως αυτά να είναι τα πρώτα βήματα. Ίσως αυτό οριοθετεί και την κατεύθυνση του βαθμού επιρροής και συμμετοχής που επιθυμεί το ΔΝΤ και η τρόικα στο πολιτικό εσωτερικό status της χώρας μας.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που θα πρέπει να καταλάβουν οι υπάλληλοι του ΔΝΤ , είναι ότι είναι απλά ….ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ !

Ότι είναι ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ στην χώρα! Ότι τέλος πάντων ….δεν είναι Αναντικατάστατοι! Με ότι σημαίνει αυτό !
Γιατί τα πάντα έχουν όρια!

Bookmark It

Δεν υπάρχουν σχόλια: