ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.8.10

Η φετινή τουριστική χρονιά και όχι μόνο σπαταλήθηκε στο βωμό πολιτικών σκοπιμοτήτων.

Γιάννης Παπαϊωάννου,

Επί μήνες και βάση συστηματικής προπαγάνδας -προερχόμενης κατά έναν παράδοξο τρόπο από το εσωτερικό της χώρας και από Έλληνες επικοινωνιολόγους- η Ελλάδα ταυτίστηκε με την χρεοκοπία, την παρακμή, την τεμπελιά την συστημική διαφθορά, το τέλμα και το ΔΝΤ. Η εικόνα αυτή εκπεμπόμενη διεθνώς κάλυψε πλήρως την λάθος εκτίμηση της υπάρχουσας οικονομικής κατάστασης της χώρας από την Κυβέρνηση και την έλευση του ΔΝΤ.

Αυτή η κακή εικόνα της χώρας μας εξυπηρετούσε την αφήγηση της κυβέρνησης Παπανδρέου. Μέσω αυτής μπορούσε να εμφανίζεται έκθαμβη και αποσβολωμένη μπροστά στην κατάσταση που παρέλαβε, μπροστά στο μέγεθος του προβλήματος, και μπορούσε να δικαιολογηθεί στους εταίρους μας για την απειλή στην οποία εκτέθηκε το ευρώ. Μπορούσε με βάση αυτή την άθλια εικόνα και να παρουσιαστεί στους πολιτισμένους εταίρους ως «ένας από αυτούς» ως ένας εκπολιτιστής και αναμορφωτής ενός απολίτιστου και άναρχου χρεοκοπημένου έθνους ημιάγριων ιθαγενών.

Στο εσωτερικό οι ίδιες πηγές και η ίδια προπαγάνδα κινούμενη χέρι χέρι με την δημιουργία ενοχής και της τύψεων για μια δήθεν «ζωή που δεν δικαιούμαστε να ζούμε», έλυσε τα χέρια κυβέρνησης ώστε να ξεχάσει πλήρως τα όσα υπόσχονταν προεκλογικά και να επιτεθεί αγρίως επί δικαίων και αδίκων. Την όπλισε διανοητικά με το έργο της αποκατάστασης της συγκεκριμένης αδικίας σε βάρος κάποιας «θείας δικαιοσύνης». Η κυβέρνηση έκρινε ως μη δικαιούμενη την ζωή μας και εμάς ως μη δικαιούχους αυτής. Σε αυτό το “εκπολιτιστικό των ‘Ελλήνων πλαίσιο” ήταν πλέον φυσιολογικό ούτε η χώρα μας να δικαιούται κυριαρχικά δικαιώματα, ούτε στοιχειώδη οικονομική αυτονομία ή πολιτικού σχεδιασμού. Η Χώρα μας για το κάθε ξένο παρατηρητή χρειάζονταν “εκπολιτισμό” και επιστροφή στην ευρωπαϊκή ομαλότητα.

Όλα τα παραπάνω -βάση της συγκεκριμένης προπαγάνδας που είχε τα στοιχεία που αναφέρθηκαν-, βρέθηκαν να δουλεύουν εναντίων του ευρώ που αποτελεί το σημείο που συναντούνται όλα τα μικρά ή μεγάλα συμφέροντα όλων των εταίρων μας. Όλο το μεταπολιτευτικό παρελθόν της χώρας εμφανίστηκε ως σαν να δούλευε διαρκώς εναντίων των συμφερόντων των ευρωπαίων

Η δυσφήμηση ήταν πρωτοφανής. Επιπλέον αυτής -και από τότε- κάθε φυσιολογική εσωτερική αντίδραση, υποδαυλίζει την εικόνα του άναρχου ημιάγριου έθνους και τονώνει την εικόνα του μεταρρυθμιστή πρωθυπουργού.

Οι ξένοι έχουν ταυτίσει στο μυαλό τους την Ελλάδα με τον Ζορμπά τον Έλληνα που χορεύει ανέμελα στην άμμο ως υπόσχεση ενός διαφορετικού ανέμελου 15θημερου στις ελληνικές παραλίες. Εμείς, με την προπαγάνδα μας και με τους επικοινωνιολόγους μας στο Υπουργείο τουρισμού, τους δείξαμε ότι στην πράξη αυτός ό τύπος είναι πιωμένος, αξύριστος, ξυπόλυτος και βρωμιάρης. Κάναμε το παν ώστε να δείξουμε ότι αυτός ο τύπος δεν ταιριάζει στους ευρωπαίους και στην ιδιοσυγκρασία τους και επιζεί μόνο ως φολκλόρικό κατάλοιπο με τα λεφτά τους.

Έτσι αφαιρώντας το ελληνικό χρώμα από την παλέτα της αγοράς και από-μειώνοντας κατάφορα το προϊών μας μέσα στην κρίση, το οδηγήσαμε να μοιάζει με το Νορβηγικό ( κανόε Καγιακ λίμνες ποτάμια), το τσέχικο (χωριά διαδρομές ζακετούλα εκκλησίες και ύπαιθρος) … και τέλος πάντων οπωσδήποτε κάτι διαφορετικό που δεν το έχουμε.
Και μια ματιά στο site του ΕΟΤ θα σας πείσει.

Και δεν είναι τυχαίο που πανικόβλητοι οι επιχειρηματίες του τουρισμού αναζητούν λύσεις στην αυτοοργάνωση όπως βλέπουμε εδώ: Έτοιμος ο ιδιωτικός ΕΟΤ

Η φετινή τουριστική χρονιά και όχι μόνο σπαταλήθηκε στο βωμό πολιτικών σκοπιμοτήτων ιδεοληψίων και ανικανότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: