ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.8.10

ΔΕΣΜΗΕ Το μεγάλο φαγοπότι

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Τελευταία διαπιστώθηκε έλλειμμα στο ταμείο της τάξεως των 5.500€, ή τουλάχιστον τόσα μάθαμε διότι ακούγεται για περισσότερα.

Φανταστείτε λοιπόν ότι ο ΔΕΣΜΗΕ ως Διαχειριστής Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας δηλ. διαχειριστής μεγάλων χρηματικών ποσών τι γίνετε….

Κε Πρωθυπουργέ έχετε πολύ μακρύ δρόμο ακόμη, για να εκθρονίσετε πληθώρα διευθυντών δημόσιων υπηρεσιών που το μοναδικό τους μέλημα είναι η διασπάθιση δημόσιου χρήματος.

Επίσης πολύ μακρύτερος είναι ο δρόμος σας, στο να πάψει να πιστεύει η Τρόικα αλλά και όλος ο πλανήτης ότι το μόνο άριστο προϊόν που μπορεί να παράγει-εξάγει η Ελλάδα είναι τα λαμόγια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στη συγκεκριμένη περίπτωση για ψάξτε το γεγονός ότι η ΔΕΣΜΗΕ χρυσοπληρώνει τους μεγαλοεργολάβους των ΑΠΕ για το "πράσινο" ρεύμα, που στοιχίζει πολύ περισσότερο απ' ότι μας το πουλάει η ΔΕΗ...
Η ΔΕΗ λοιπόν δεν χρεώνεται τη χασούρα από τις ΑΠΕ.....Η ΔΕΣΜΗΕ έχει αναλάβει το ρόλο, για να κρύψουμε ακόμα μια φορά την αλήθεια από τον κόσμο.