ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.8.10

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΚΟΥΜΑ ΜΕ ΑΟΥΝΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ

ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
...
Το μίσος τους για την Ελλάδα και τους Έλληνες δεν έχει ανθρώπινα χαρακτηριστικά. Στις φωτογραφίες απεικονίζεται η μανία με την οποία χτύπησαν και έλιωσαν την μηχανή -φανταστείτε την τύχη του συμπατριώτη μας- οι αλβανοί στην Χειμάρα. Φονικό εργαλείο το άουντι το οποίο επίσης βλέπετε σε φωτογραφία...
Στην Χειμάρα στήθηκαν οδοφράγματα και σηκώθηκαν πανώ για την δολοφονία του Έλληνα Αριστοτέλη Γκούμα που πρωτοστατούσε στους Εθνικούς Αγώνες των Χειμαριωτών και η εθνική οδός Αγ. Σαράντα - Αυλώνας παρέμεινε κλειστή τουλάχιστον για 14 ώρες. Η κατάσταση στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΕΙΜΑΡΑ δεν έχει εκτονωθεί. Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ... και οι Χειμαριώτες το γνωρίζουν. Κι αν ψόφησε το αίμα στις φλέβες των ελλαδιτών της παρακμής και του βολέματος δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον αλύτρωτο Ελληνισμό που μαζί με τους Έλληνες που βλέπουν καθαρά ότι... Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ, θα στήσουν τον χορό της Αντίστασης... ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΛΕΜΕ... Μπορεί η αλβανική αστυνομία να συνέλαβε ήδη 7 από τους 8 που επέβαιναν στα δύο οχήματα που καταδίωξαν τον Αριστοτέλη Γκούμα (ένας διαφεύγει), αλλά αυτό δεν είναι ικανό να αναστρέψει το οργισμένο ποτάμι της εκδικήσης που θα χτυπήσει σύντομα και αποτελεσματικά...
¨ΣΤΟΧΟΣ"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

na tous dioxsoume me tis klotsies tous protogonous atheous vromoalvanous.