ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.8.10

Ο......συνδικαλιστής


ΒΓΗΚΑΝ στο παζάρι και ο φακός έκανε τη γύρα του στα καρτελάκια με τι τιμές. «Ροδάκινα 2.90 ευρώ το κιλό»(!) κι είμαστε στα μέσα του καλοκαιριού. Αφού πήραμε γεύση κι από άλλες τιμές.Παρισιού, περιμέναμε την εξέλιξη. Και βγαίνει λάβρος στο «γυαλί» ένας τύπος, πρόεδρος-συνδικαλιστής των μικροεμπόρων της λαϊκής» και γράφει τη δική του ιστορία.

-Δεν υπάρχουν τέτοιες τιμές, λέτε ψέματα. Μήπως μιλάτε για τιμές Παρισιού;

Ξανά τη γύρα οι δημοσιογράφοι σε πάγκους κοντινούς και με ακόμα υψηλότερες τιμές που μύριζαν αισχροκέρδεια.

-Δεν πήγαμε στο.Παρίσι, κ. συνδικαλιστά. Πειστήκατε για τις τιμές;

-Λέτε ψέματα.

Η συνέχεια είναι.δικιά μας. Φανταστήκαμε τον παραπάνω συνδικαλιστή (ως πρόσωπο δεν μας ενδιαφέρει) σε πόστο υψηλό. Και πάλι ψεύτης θα' ταν. Και τους απατεώνες θα κάλυπτε και την αισχροκέρδεια θα συγκάλυπτε. Και, βέβαια, αν του δινόταν η ευκαιρία, θα γινόταν.πλούσιος. Όπως τόσοι και τόσοι σε πόστα όπου είχε «ψωμί», δεν υπήρχε έλεγχος και το ψέμα πήγαινε σύννεφο.

ΔΕΝ κλέβει ο ρωμιός γιατί δεν του δίνεται η ευκαιρία. Καρπούζια πουλάει στο δρόμο. Χωρίς το ταμπελάκι για την τιμή. Κι αν σηκωθεί κεφάτος το πρωί, είναι γιατί κάποιον θα «γελάσει»-και πάλι μάγκας, ξανά ατσαλάκωτος. Χωρίς έγνοια για ποινές και τιμωρίες, μιας και στη χώρα της αρπαχτής αυτά είναι ξεπερασμένα, ασυνήθη και.αντιδημοκρατικά.

ΓΙΑΤΙ, λοιπόν, ρωμιέ του.μέσου όρου, να βρίζεις «από κάτω», τη στιγμή που θα' κανες τα ίδια και χειρότερα, αν σου δινόταν η ευκαιρία κι από θέση ισχύος και δυνατότητας; Γιατί να' ναι οι πολιτικοί πιο βρώμικοι από σένα κι από μένα; Και πώς να μας πείσεις, που το μάτι παίζει, άγριο, πέρα δώθε ποιον θα κατασπαράξεις στο καθημερινό αλισβερίσι της δουλειάς σου, που τη θέλεις λίγη και με κέρδη πολλά;

ΚΑΙ τι να θέλει άραγε ο ανέντιμος για να συνέλθει; Πώς η κοινωνία εξουδετερώνει τους κλέφτες και αμύνεται; Με θεσμούς! Και με πρόβλεψη για την τήρηση και την εφαρμογή τους. Αυστηρά και επί ποινή.

Θανάσης Ι. Νικολαΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: