ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.8.10

Ο dr.SeenG, η... "κλίκα" και ο Γκιόλιας

Σα να ξεχάστηκε εύκολα ο Γκιόλιας ε; Η δολοφονία του, ο τρόπος που αυτή στήθηκε, το πως καλύφθηκε από τα μεγάλα ΜΜΕ, τα σενάρια που γράφτηκαν κτλ… Το ίδιο θα ξεχαστεί σε αρκετό καιρό και το Τρωκτικό. Ακόμα παρατηρώ πως υπάρχει το στερητικό σύνδρομο από πολύ κόσμο, αλλά δυστυχώς θα περάσει και το νο1 ελληνικό blog στη λήθη.

Είπα στερητικό σύνδρομο; Χμ… Υπάρχουν κάποιοι καλοθελητές, που στερούμενοι φαντασίας και δημιουργικότητας, αλλά ταλαντούχοι αντιγραφείς και με… επιχειρηματικό πνεύμα, άρπαξαν την ευκαιρία να ξεπατικώσουν το concept του Τρωκτικού και να αυτοχαρακτηριστούν«συνεχιστές του έργου του Γκιόλια». Κι εγώ λέω ότι είμαι συνεχιστής του Χιου Χέφνερ, αλλά μού λείπουν καμιά 15αριά ξανθιές και μια σπιταρόνα στο Beverly Hills.

Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να μας ενοχλεί που υπάρχουν πιστά αντίγραφα του Τρωκτικού. Τη δουλειά τους κάνουν. Εξάλλου ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό. Ας μην είμαστε τόσο φανατικοί επικριτές τους, μπορεί και να κάνουν σωστή δουλειά.

Το αστείο όμως ποιο είναι; Ένας από τους κλώνους του Τρωκτικού (όσο υπάρχει, αυτός ο χαρακτηρισμός θα τον ακολουθεί) κάνει και κήρυγμα blogικής δεοντολογίας (δείτε φωτό παρακάτω). Το ότι το Τρωκτικό προωθούσε τις δημιουργίες μου και του Τρελού Κουνελιού και στη συνέχεια το ότι το Τρελό Κουνέλι προωθεί τώρα τις δικές μου, θεωρείται από τους wannabe Troktiko, ως συνομωσία ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Έβαψα παρδαλή την κατσίκα μου και γαμήθηκε στο γέλιο…


Με το Τρελό Κουνέλι, όπως και με πολλούς άλλους bloggers, μάς συνδέειπροσωπική φιλία, πέρα από τα στενά όρια του blogging. Όχι κλώνοι μου, δεν το λέω σε εσάς, αλλά στους αναγνώστες μας. Από εσάς θα ήθελα μόνο να σκεφτείτε ξανά αυτά που γράψατε περί ανταλλαγών κάτω από το τραπέζι. Σας κάνει να φαίνεστε ηλίθιοι. Είναι άδικο για εσάς, γιατί ακόμα δεν ξέρουμε αν όντως είστε.

Εμείς και ο Γκιόλιας
Έχω ακούσει πολλά για τη σχέση τη δική μου, του Κουνελιού αλλά και κάποιων άλλων bloggers με τον συγχωρεμένο και το Τρωκτικό. Ας προβώ λοιπόν σε μια αποκάλυψη που σίγουρα θα την εκμεταλλευτούν κάποιοι για να ρίξουν τη λάσπη τους.

Εγώ, το Τρελό Κουνέλι και ο Enimerwsi.com επρόκειτο να συνεργαστούμε με τον Σωκράτη Γκιόλια και την εφημερίδα που σκόπευε να ξεκινήσει το Σεπτέμβριο. Προσωπικά, να αναφέρω ότι οι συνεδρίες του dr.Seeng, θα μεταφερόντουσαν στο χαρτί. Ο Σωκράτης ήθελε να κρατήσουμε κλειστά τα χαρτιά μας για ευνόητους λόγους, αλλά πλέον δεν υπάρχει λόγος να το κρύβουμε.

Στις 17 Αυγούστου θα ήμασταν παρόντες στο meeting της εφημερίδας ώστε να μιλήσουμε για την παραλίγο συνεργασία μας. Η δολοφονία του Σωκράτη «χάλασε» τα σχέδια.

Αναπόφευκτα θα σκεφτείτε πολλοί από εσάς: «Γι’αυτό σας αναδημοσίευε τόσο τακτικά το Τρωκτικό. Τα είχατε κάνει πλακάκια με τον Γκιόλια». Αν και δε βρίσκω κάτι μεμπτό σ’αυτό, θεωρώ απαραίτητο να επισημάνω πως το Τρωκτικό αναδημοσίευε σχεδόν τους πάντες. Επομένως εμείς οι τρεις δεν είχαμε δα και καμιά ξεχωριστή μεταχείριση.

Απλά με τον καιρό μάς ξεχώρισε από το πλήθος των bloggers (ακούγεται αλαζονικό, αλλά έτσι είναι) και σκέφτηκε πως μπορούμε να κάνουμε μια ωραία συνεργασία. Γκέγκε;

Αντί επιλόγου
Η δολοφονία του Γκιόλια και αυτών που αντιπροσώπευε, μάς σημάδεψε όλους. Εχθρούς και φίλους. Τους τελευταίους μάς θλίβει μόνο ο θάνατος και όχι η απώλεια της «καβάτζας» μας. Κρίμα που αναγκάζομαι να αναφέρω το αυτονόητο, λόγω κάποιων απαράδεκτων ανθρωπάριων.
ΥΓ. Κούνελε, τα λεφτά είναι κάτω από το τραπέζι, αλλά τα έχεσε η γάτα μου. Στείλτα για ξέπλυμα.

dr.Seeng
es

Δεν υπάρχουν σχόλια: