ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.8.10

Πολιτικό παιχνίδι σε βάρος της Χαράς Νικοπούλου από τους ξεφτύλες του ΛΑ.Ο.Σ


Μόλίς διαβάσαμε την παρακάτω δήλωση από τον Αιβαλιώτη:

«Έχουμε πει ότι είμαστε υπέρ των αρίστων επιλογών και όχι των κομματικών επιλογών.
Ο κ. Σαμαράς, αλλού ακολουθεί την πρότασή μας και αλλού όχι.
Για την περιοχή της Θράκης, προτείναμε την υποψηφιότητα της ηρωΐκής δασκάλας Χαράς Νικοπούλου. Κάτι που η ΝΔ δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται».

E λοιπόν για λίγη δημοσιότητα και για φτηνή κριτική στη Ν.Δ. οι υποτακτικοί της Ντόρας Μητσοτάκη τολμούν να παίζουν με το όνομα της Δασκάλας Χαράς Νικοπούλου. Ενώ η ίδια έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι ήταν, είναι και θα παραμείνει μόνο Δασκάλα και δεν θα εμπλακεί σε κανένα κομματικό παιχνίδι, ο Καραγκιοζοφέρης χρησιμοποιεί το όνομά της για να εξυπηρετήσει τα μικροκομματικά του συμφέροντα. Παρόμοια εκμετάλευση είχε συμβεί και κατά την επίσκεψη στο Μέγα Δέρειο από την αντιπροσωπεία του ΛΑ.Ο.Σ στην τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς όπου ο πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ Γιάννης Παναγιωτακόπουλος έφερε σε δύσκολη θέση τη Δασκάλα αφού επέμενε επί ώρα να φωτογραφηθεί μαζί της για τα μάτια του κόσμου...

Τη Χαρά τη ρωτήσατε ρε καραγκιόζηδες;
Τολμάτε ανύπαρκτοι να σπιλώνετε το όνομά της γιατί ''πουλάει'';
Ξεφτύλες, που δεν σέβεστε τίποτα μπρος στα ψηφαλάκια και την αυτοπροβολή σας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Φιάσκο η επένδυση στον Αστακό"
Αντί τεράστιων επενδύσεων θέλουν το λιμάνι για να μεταφέρουν όπλα
Του Α. Γιαννακόπουλου

Στις αρχές της Άνοιξης κυβερνητικοί παράγοντες, όπως ο Παμπούκης
και η Κατσέλη, πηγαινοέρχονταν στο Κατάρ για να εξασφαλίσουν
συνεργασία στο λιμάνι του Αστακού.Πέντε μήνες μετά,τα σχέδια οδηγούνται σε ναυάγιο.
Κι ενώ στην αρχή οι εκπρόσωποι του Κατάρ έλεγαν ότι θα υποστηρίξουν τη λειτουργία μονάδων παραγωγής φυσικού αερίου,τελικά αποκαλύπτεται,ότι στις προθέσεις τους είναι η κατασκευή μονάδας LPG, το οποίο είναι ρυπογόνο και ήδη η κυβέρνηση της χώρας αυτής καλείται από τον επόμενο χρόνο να πληρώσει μεγάλα πρόστιμα για τη ρύπανση του περιβάλλοντος.
Οι υποσχέσεις για «χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας» έμειναν στα λόγια, καθώς σύμφωνα με το οργανόγραμμα που περιήλθε σε γνώση των δημοτών του Αστακού, δεν θα υπερβαίνουν τις 140.
Η θέση του λιμανιού θεωρείται ως στρατηγική σημασίας, καθώς βρίσκεται στο μέσον της διαδρομής από τα λιμάνια δυτικής Μεσογείου και της Αδριατικής προς τη Διώρυγα του Σουέζ .Τα τελευταία χρόνια επιδιώχθηκε να αποτελέσει μεγάλη εμπορευματική πύλη της χώρας.
Η κυβέρνηση του Κατάρ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Αστακό από το 2008, αλλά η προηγούμενη κυβέρνηση, απέρριπτε τα σχέδια της βλέποντας ότι πίσω από τα πολλά πετροδολάρια κρύβονται άλλες επιδιώξεις,όπως η μεταφορά όπλων από τις ΗΠΑ σε χώρες της Μέσης Ανατολής και του Ισραήλ.

http://kpdastakou.blogspot.com/2010/08/blog-post_08.html

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΗΣ ΔΑΧΤΗΛΑΚΙ.ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.