ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.8.10

ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ "ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ"!! ΞΥΛΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ??

Ο κόσμος αποδοκιμάζει τα κυβερνητικά (και μη) στελέχη, όπου τα βρίσκει "πέφτει" κράξιμο!

Ασυγκράτητος ο κόσμος, δεν παύει να αποδοκιμάζει τα κυβερνητικά στελέχη, όπου τα βρίσκει.

Την οργή των πολιτών και μάλιστα στην “πασοκοκρατούμενη” Κρήτη, δοκίμασε εις διπλούν ο υπουργός Απασχόλησης Ανδρέας Λοβέρδος.

Τα κανάλια για άλλη μια φορά δεν έπαιξαν τίποτα, αναδεικνύοντας την απόλυτη ταύτισή τους με την κυβέρνηση του μνημονίου! Αρχικά, την οργή του κόσμου εισέπραξε ο υπουργός στο χωριό Κουνάβος του Ηρακλείου, όπου παραδόθηκαν είκοσι εργατικές κατοικίες.

Εκεί, εκατοντάδες παριστάμενοι γιούχαραν τον Ανδρέα Λοβέρδο, ενώ και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Γιώργος Σκουλατάκης του τα “έψαλλε” δημοσίως, εκφράζοντάς του την αγανάκτησή του για τα μέτρα της κυβέρνησης.

Αργότερα, νέο κτήριο του ΙΚΑ στο Ηράκλειο (περιοχή Εσταυρωμένου), ο Ανδρέας Λοβέρδος, στη διάρκεια (κομματικού χαρακτήρα) φιέστας για την υποδοχή του, τα άκουσε από κόσμο που έτυχε να βρίσκεται εκεί και αντιλήφθηκε την παρουσία του.

Αποτέλεσμα της κατάστασης που δημιουργήθηκε, ήταν ο... κ. Λοβέρδος να εγκαταλείψει το κτίριο από την πίσω πόρτα. Μάλιστα, κάποιος εκτόξευσε κατά του υπουργού ένα αναψυκτικό.

Κι όλα αυτά στο “πράσινο” Ηράκλειο! Φανταστείτε αλλού…

Παντού τους κράζουν!
Όμως, την οργή του κόσμου γνώρισε από πρώτο χέρι και ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Νίκος Σηφουνάκης (γνωστός για τη ρητορική του κατά του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου αλλά και τον έντονο αντικληρικαλισμό του γενικότερα), στην Ερεσό της Λέσβου, όταν αποφάσισε να εμφανιστεί στη ΝΔ Λέσβο.

Αποτέλεσμα, να εγκαταλείψει άρον-άρον την κωμόπολη, πριν πάρουν μεγάλη έκταση οι καθ’ όλα αυθόρμητες αποδοκιμασίες. Την προηγούμενη Πέμπτη, έγινε δέκτης αποδοκιμασιών από πολίτες ο υφυπουργός Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, ο οποίος είχε την ατυχή έμπνευση να εμφανιστεί στο θέατρο του Λυκαβηττού σε εκδήλωση για τον εορτασμό των γενεθλίων του Μίκη Θεοδωράκη. Όταν ο Αλέξης Κωστάλας ανακοίνωσε στους θεατές την παρουσία του υφυπουργού, ακολούθησε πανδαιμόνιο, καθώς οι αποδοκιμασίες ήταν καθολικές.

“Τελειώνει” το ΠΑΣΟΚ
Στο ΠΑΣΟΚ, όσοι δεν πετούν στα σύννεφα, γνωρίζουν ότι το πολιτικό τέλος του μεταλλαγμένου κόμματός τους είναι πολύ κοντά.

Εξάλλου, κορυφαίοι υπουργοί έχουν με δηλώσεις τους προειδοποιήσει ότι η πτώση του ΠΑΣΟΚ, θα σηματοδοτήσει και την οριστική περιθωριοποίησή του.

Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου θα σημάνουν την απαρχή της απαλλαγής μας από την κυβέρνηση της Νέας Τάξης, που από την πρώτη μέρα της εκλογής της και στο όνομα της παγκόσμιας διακυβέρνησης, δεν έχει παύσει να συσσωρεύει φρικτά δεινά στον τόπο, υπονομεύοντας την εθνική μας κυριαρχία (αλήθεια, πόσο γρήγορα ξεχάστηκε το σύνθημα “Η Ελλάδα στους Έλληνες”…) και βυθίζοντας τον μέσο πολίτη στην απόγνωση και στη δυστυχία.

Την οργή του κόσμου, που βλέπει σε καθημερινή βάση να του στερούν όλα όσα αγωνίστηκε επί δεκαετίες για να κατακτήσει, δεν είναι εύκολο να την σταματήσει κανείς.
από το gianniotis

Κράξιμο (και ροχάλες;) έφαγε όπως φαίνεται σε οικογενειακή ταβέρνα της Αλυκής στην Πάρο ο πρώην στυλοβάτης της κυβέρνησης Καραμανλή (άγνωστο ακόμα για ποιόν λόγο) κ. Δημήτρης Σιούφας.

Το θέμα είναι όμως ότι ενώ οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν παρόμοια περιστατικά στο χώρο της ΝΔ, αποσιωπούν συστηματικά το μεγάλο κράξιμο που πέφτει στους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ.

Κάντε κλικ στη φωτό αριστερά για μεγέθυνση και διαβάστε το κείμενο.
apnea

3 σχόλια:

sosat είπε...

http://tasosnastos.blogspot.com/2010/08/4.html

Ανώνυμος είπε...

Η πλάκα είναι ότι αν πάη κάποιος βουλευτής κάπου και του την πέσει όλο το χωριό καμμιά 50αριά άτομα, δεν θέλει παραπάνω, προφανώς η φρουρά δεν θα μπορέση να τον προστατέψη, θα τον κάνουν ασήκωτο και δεν θα μπορέση να κατηγορηθή κανένας ως τρελός που χτύπησε τον βουλευτή. Πιστεύω ότι πρέπει να μείνουν λίγο ακόμα στην κυβέρνησι για να αρχίση το ξύλο κανονικά.

Ανώνυμος είπε...

Χθες στο BLUESTAR NAXOS προς Σαντορίνη ,κάποια κυρία πλησίασε τον θλιβερό Πρωτόπαπα και του είπε κατάφερες να γραφτή το όνομα σου στην ιστορία μαζί με του εφιάλτη ,ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥΛΗΣΕΣ την ΠΑΤΡΙΔΑ μου και το μέλλον του παιδιού μου δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ αυτό ,ο τύπος χασκογέλαγε από αμηχανία αλλά ολοφάνερα ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ να αποφύγει την δημοσιότητα (κοίταγε στο πάτωμα συνεχώς κσι είχε το χέρι στο πρόσωπο του ...αυτά μαλλον