ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.8.10

Νομοσχέδια υπό διαβούλευση όταν οι πολίτες δεν είναι εδώ


Αύγουστο μήνα και ιδιαίτερα την περίοδο γύρω από τη μεγαλύτερη καλοκαιρινή αργία του δεκαπενταύγουστου επέλεξε – ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ – το κυβερνητικό επιτελείο για να θέσει σε δημόσια διαβούλευση τα κρισιμότερα για την ελληνική κοινωνία νομοσχέδια, ένα εκ των οποίων είναι και αυτό για την αγορά τυχερών παιχνιδιών.

Είναι σαφές ότι όσο οι Έλληνες ξεκουράζονται, η τύχη ή... η ατυχία τους θα «δουλεύει» καθώς χωρίς αντιδράσεις θα περάσει το περιβόητο νομοσχέδιο για τα φρουτάκια.

Την ίδια περίοδο ο Κόκκαλης και οι κυβερνητικοί και ΟΠΑΠικοί φίλοι του θα γιορτάζουν την επιτυχία της μεγάλης κερδοφόρας επιχείρησης που τους περιμένει. Γιατί για ακόμη μια φορά, ο ΟΠΑΠ με τη σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης προχώρησε σε ανανέωση της συνεργασίας του με την Intralot, με απευθείας ανάθεση, μιας που θα ήταν κρίμα να διαφύγουν τα κέρδη προς άλλες κατευθύνσεις τώρα που η κυβέρνηση για χάρη τους θα επεκτείνει την αγορά τυχερών παιχνιδιών. O «πολυμήχανος βαρόνος» του τζόγου Κόκκαλης με τη συμφωνία αυτή με τον ΟΠΑΠ θα απολαμβάνει, εκτός των άλλων, και ποσοστό 8% επί του τζίρου των νέων παιχνιδιών που θα εγκατασταθούν.

Κάτι ήξερε ο Κόκκαλης που έτριβε τα χέρια του όταν κέρδισε το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές. Οι πολίτες όμως που το ψήφισαν πού να ήξεραν ότι μια αυγουστιάτικη καλοκαιρινή νύχτα εν τη απουσία τους θα υπογραφόταν η καταδίκη τους στο τζόγο της γειτονιάς;

poor journalisto

Δεν υπάρχουν σχόλια: