ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.8.10

Ετοιμάζουν γάμο του γιου του τέως Γκλύξμπουργκ στην Ελλάδα πρόκληση ...για το πολίτευμα!



Δεν μας φθάνουν οι λαδιάρηδες και διεφθαρμένοι πολιτικοί ...τώρα μας προκαλούν και οι πρώην χαραμοφάιδες των χρημάτων του Ελληνικού Λαού Γκλύξμπουργκ ! Πάνε να παίξουν στα διεθνή ΜΜΕ περί δήθεν πριγκιπικού γάμου στην Ελλάδα ! Και μάλιστα σε Ιστορικό Μοναστήρι ! Στο κόλπο όπως πάντα και οι παπάδες ...Να τον πάρουν και να πάνε αλλού ! Δείτε τι παίζει με το θέμα !


"Κάτι παραπάνω από δέκα ημέρες έχουν απομείνει για το κοσμικό γεγονός του καλοκαιριού. Τον γάμο του γιου του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου ( Σ.Σ. ΓΚΛΎΞΜΠΟΥΡΓΚ), Νικόλαου με την εκλεκτή της καρδιάς του, Τατιάνα Μπλάτνικ. Το ζευγάρι διάλεξε ένα ιστορικό μοναστήρι για την τέλεση του μυστηρίου, τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες που θεωρείται έργο τέχνης από τους ειδικούς. Εκεί θα γίνει ο γάμος που αναμένεται να συγκεντρώσει στην Ελλάδα γαλαζοαίματους από ολόκληρο τον κόσμο. Ήδη έχει γίνει γνωστό πως η Βασιλική οικογένεια της Ισπανίας, δηλαδή η Βασίλισσα Σοφία και οι δύο κόρες της θα ταξιδέψουν με ιδιωτικό αεροσκάφος στην Αθήνα για να παραβρεθούν στο μυστήριο και ο μόνος λόγος που δεν θα τις συνοδέψει ο Βασιλιάς Χουάν Κάρλος είναι το γεγονός ότι βρίσκεται στην ανάρρωση μετά από σοβαρή χειρουργική επέμβαση."
http://www.gossip-tv.gr/
papatzides

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ..ΕΔΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΚΟΜΗ, ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ?
ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ.
ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΡΑΝΚΟ [ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΚΙΑΞΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΕΜΦΥΛΙΟ], ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΣΟΝ ΚΙ ΑΣ ΜΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΥΠΝΙΟΣ,ΛΕΛΕΣ,Η ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ.