ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.9.10

75η ΔΕΘ 2010, Ομιλία Πρωθυπουργού: Οργουελική «δυστοπία» η Ελλάδα του Γ. Παπανδρέου. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΓΑΠ (ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΟ)



Ανάμεσα σε τόσα που συνέβησαν –ευτράπελα και μη– κατά την επίσκεψη του κ. Γ. Παπανδρέου στην 75η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, πέρασε απαρατήρητη –σχεδόν ασχολίαστη– η αναφορά που έκανε, στην ομιλία του ο Πρωθυπουργός(sic), στην λεγόμενη «Κάρτα του Πολίτη».

Πραγματικά είναι άξιο απορίας, o κ. Παπανδρέου να ανακοινώνει αλλαγές στο Χάρτη Κοινωνικών Δικαιωμάτων, να συνδέει αυτά τα «κοινωνικά δικαιώματα» με μια ηλεκτρονική κάρτα και να μην ξεσηκώνεται το σύνολο των «αγωνιστών» της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.


Ο κ. Παπανδρέου είπε επί λέξει: Ότι τα δικαιώματα που θα επιτρέπουν μια αξιοπρεπή ζωή και μια δημιουργική συμμετοχή του πολίτη, θα αποτυπώνονται στην (ηλεκτρονική) «Κάρτα Πολίτη» που θα αντικαταστήσει (μέχρι το 2011) τις αστυνομικές ταυτότητες. Επιπλέον, υπονόησε –εκβιαστικά– ότι από αυτή την κάρτα θα εξαρτηθεί η ορθολογική διαχείριση και η εξοικονόμηση των χρημάτων που θα επαναφέρουν την ευημερία στη χώρα.

Με άλλα λόγια μας είπε πως στο κοντινό μέλλον θα ισχύει, στην Ευρωπαϊκή Ένωση(sic) και την Ελλάδα, το απάνθρωπο δόγμα: Αν έχεις Κάρτα είσαι Πολίτης. Δεν έχεις Κάρτα δεν είσαι τίποτα!

(κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)

Αυτή η σημαντικότατη ανακοίνωση, που στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, στην Ελλάδα, τα Π(αρωχημένα)ΜΜΕ, την περάσαν ασχολίαστη.

Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να αφυπνιστούν επιτέλους και να δράσουν, ν’ αντριδράσουν! Διότι διακυβεύεται πλέον –απροκάλυπτα– η Ιδιωτικότητα και η Προσωπική τους Ελευθερία.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα δεν μπορεί να επιβληθεί με το ζόρι σε συνειδητοποιημένους και ενωμένους πολίτες. Η ενότητα είναι απαραίτητη προϋπόθεση και είναι εφικτή καθώς βρίσκεται στην τομή των αντιθέτων.

Οι πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου αντέδρασαν, διαμαρτυρόμενοι με κάθε τρόπο και πέτυχαν την κατάργηση των Ηλεκτρονικών Βιομετρικών Ταυτοτήτων.

----------------------------
Σημείωση: Μπορείτε να ενημερωθείτε για το τι είναι: Η «Κάρτα Πολίτη» ή η «Ηλεκτρονική Βιομετρική Ταυτότητα» και ποιά σχέση έχει με την «Κρατική Βάση Δεδομένων» και το «Εθνικό Μητρώο Ταυτότητας» (National Identity Register, NIR) από το site της αγωνιστικής οργάνωσης NO2ID (ΟΧΙστιςΗΛ.ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ) που συστάθηκε το 2004 και πρωτοστάτησε στη δημόσια εκστρατεία διαμαρτυρίας, στο Ηνωμένο Βασίλειο (κάντε κλικ στο FAQ for ID Card).
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: