ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.9.10

Η ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ "ΚΡΑΤΑ ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ"...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ...


Η "ΚΑΤΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑΡΑΜΑ"........
================

Η Ιπποκράτους και οι δοτοί δημοσκόποι κατασκεύασαν δημοσκοπήσεις -μετρήσεις που εντός των ημερών θα τις "βγάλουν" και λαχανί σοσιαλιστικά blogs αλλά και κρατικοδίαιτες εφημερίδες και αργυρώνητοι δημοσιογράφοι όπου θα ανακοινώνουν την ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΝΙΚΗ του ΠΑΣΟΚ στις 13 περέρειες και μάλιστα από τον ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ!!!!

Κρατήστε το αυτό !!! μάλιστα εκείνο που θα αποτυπώνει την "αντικειμενικότητα" των δημοσκόπων .... θα είναι η έκφραση της "αγωνίας" δηλαδή ντέρμπι σε τουλάχιστον δύο περιφέρειες της χώρας εκ των οποίων η μια θα είναι το ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΗΣΙ!!!! Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ!!!!.....

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ!!!! Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ "ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΝΗΣΙΟΥ" ΟΠΟΥ ΟΙ ΔΟΤΟΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΜΦΙΒΟΛΊΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΚΕΡΔΗΘΕΊ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΤΕΛΟΣ ΠΟΑΝΤΩΝ!!!
ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑΡΑΜΑ ...... ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ "ΠΡΑΣΙΝΟΙ" ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ.......... ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ!!!! ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΔΗ Ο ΝΕΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ!!!!! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΏΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΝΊΣΧΥΡΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ!!!
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ "ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΛΑ"!!!! ΑΦΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ "ΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ"



ΣΣ: ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ...... ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!!! ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ???

Δεν υπάρχουν σχόλια: