ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.9.10

Ε.Σ. ΠΑΣΟΚ μαντριά και πρόβατα

Από ότι μαθαίνουμε στο Ε. Σ. ΠΑΣΟΚ απόψε θα λείπουν πολλοί σύντροφοι θέλοντας να δείξουν την αποστασιοποίηση τους σε σχέση με την κυβερνητική πολιτική. Ακόμη μαθαίνουμε ότι αρκετοί σύντροφοι θα ρίξουν λευκό.

Βεβαίως όλοι στο ΠΑΣΟΚ εκτιμούν τον σύντροφο και αγωνιστή Μιχάλη Καρχιμάκη και διαβεβαιώνουν ότι υπό άλλες συνθήκες θα τον ψήφιζαν σε πανηγυρικό κλίμα.

Όμως λόγω του μνημονίου υπάρχει συσσωρευμένη ένταση στην κοινωνία, η όποια φτάνει φυσικά και στα μέλη του ΕΣ ΠΑΣΟΚ και τα επηρεάζει. Αυτή η ένταση ίσως βγει απόψε με λευκά ίσως με αποχή. Δικαιολογώντας τα μέλη του ΕΣ θα πρέπει να πούμε ότι βάση του καταστατικού του ΠΑΣΟΚ το ΕΣ είναι το ανώτατο καθοδηγητικό όργανο του ΠΑΣΟΚ.

Η δράση του συλλογικού αυτού οργάνου επηρεάζει το ΠΑΟΣΚ και επηρεάζεται βαθιά απο αυτό.

Μέτα από αυτά γίνεται κατανοητό ότι η διασπορά φημών περί δήθεν υποψηφιότητας Ν Μπίστη είχε στόχο την συσπείρωση. Κάποιοι επικοινωνιολόγοι ανησυχούν για τον αντίκτυπο ενός διαφορετικού από την κυβερνητικη γραμμή μηνύματος, που θα σταλεί από το ΕΣ προς τον κόσμο του ΠΑΟΣΚ. Και τέτοιο μηνυμα είναι εξαιρετικά πιθανό να θα φύγει απόψε από το Κάραβελ.

Αυτοί οι επικοινωνιολόγοι φώναξαν λοιπόν “Μπίστης-Μπίστης” και εννοούσαν “Λύκος λύκος”, και όλο αυτό γιατί απλά θεωρούν τα μέλη του εν λόγο Σώματος και κατ επέκταση τα μέλη του ΠΑΣΟΚ ως πρόβατα.

Ο πέτρος και ο Λύκος και πάλι στο προσκήνιο.

Γιάννης Παπαϊωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια: