ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.9.10

ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΣΥΡΡΟΗ




από τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο, διευθυντή και υπεύθυνο διαχείρισης της ιστοσελίδας του πρακτορείου GREEKAMERICANNEWSAGENCY.COM
1. ήδη ως άμεσα θιγόμενος κατέφυγα στην Ελληνική Δικαιοσύνη, με μήνυση και αγωγή αποζημιώσεως προκειμένου α) η εφημερίδα που φιλοξένησε αβασάνιστα και χωρίς διασταύρωση ένα τέτοιο χυδαίο και υβριστικό υποτιμητικό για το ήθος την κοινωνική και επαγγελματική μου υπόσταση και αξιοπρέπεια στοχεύοντας στην ηθική και επαγγελματική μου διαβολή και εξόντωση μιας και όπως πιο κάτω προκύπτει μέσα από τα στοιχεία που παραθέτω, με αφορά άμεσα το παραπάνω «σχόλιο» και ζητώ να κληθούν οι υπεύθυνοι της εφημερίδας με βάση της ιεραρχία εκτός από τον συντάκτη αυτού του υβριστικού και άκρως υποτιμητικού σχολίου να αποδείξουν με στοιχεία όλα όσα αναφέρουν και κυρίως όλα όσα υπαινίσσονται υιοθετώντας πλήρως το εν λόγω «κείμενο» που δημοσίευσαν και το οποίο με συκοφαντεί άθλια πλήττοντας το κοινωνικό και επαγγελματικό κύρος. Στοχεύοντας το ήθος και την επαγγελματική αξιοπιστία μου. Διασύροντας το όνομα και την οικογένεια μου.

Το γεγονός γίνεται ακόμα πιο χυδαίο και ποταπό, όταν η χώρα μας δίνει ένα εθνικό αγώνα επιβίωσης και εθνικής ύπαρξης έχοντας ένα σωρό προβλήματα δυσεπίλυτα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα παιδιά μας, και τα δικά μου, και τα δικά σας κύριοι συνάδελφοι στην Ε και τα δικά σου κύριε έγκριτε συνάδελφε Θανάση Τσίτσα, αυτή την τόσο κρίσιμη ώρα μην διαισθανόμενοι τις στιγμές και τις ιστορικές συνέπειες, εμείς κοιτάμε να βγάλουμε τα μάτια μας ο ένας του άλλου με πρόστυχα και άθλια μέσα, αντί να βοηθάμε ο κάθε ένας, από το πόστο του και εφ ώ ετάχθη, την πατρίδα.

Και εν προκειμένω μιλώ για εμάς τους Δημοσιογράφους που θέλουμε να λέμε ότι είμαστε και λειτουργοί-τρομάρα μας- προτάσσοντας την αλήθεια και μόνον την αλήθεια στην ενημέρωση μας για οποιοδήποτε ζήτημα καταπιανόμαστε με τα σχόλια τις αναλύσεις τις κρίσεις πολύ περισσότερο τα ρεπορτάζ μας, οφείλουν και πρέπει να βασίζονται, στην αλήθεια και μόνον την αλήθεια!

Όλα αυτά που ακολουθούν στο παρόν κείμενο μόνον θλίψη αηδία και αποτροπιασμό προκαλούν στους τρίτους και άσχετους άξια χλεύης και περιφρόνησης από όλους εσάς που θα έχετε την υπομονή ή έστω την περιέργεια να αναγνώσετε το κείμενο αυτό, το οποίο όμως σας διαβεβαιώνω περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για κάθε έναν που ασκεί νόμιμα το επάγγελμα του δημοσιογράφου ή είναι κρατικός λειτουργός.

Σε κάθε περίπτωση, θα φανεί χρήσιμο στους επόμενους ώστε δια της αντιπαραβολής και της διασταύρωσης να κρίνουν και να εξάγουν τα συμπεράσματα τους για την δική μας τραγική, χωρίς αρχές, και χωρίς φραγμούς, χωρίς κανόνες, μειωμένο ήθος, και δυσεύρετη τιμιότητα, ανύπαρκτα όρια και αξίες , θολό όραμα και χωρίς εθνική και πνευματική πυξίδα, εποχή…

Δυστυχώς, εκτός από δυο τρεις πλέον σοβαρούς καλούς συναδέλφους-που κακά τα ψέματα και αυτή είναι η αλήθεια - ο ένας φοβάται μη τον δει ο άλλος να μιλά στον άλλο που έχει σχέση με την μια ή την άλλη χιλιοκομματιασμένη κοινότητα των δημοσιογράφων και εν ΝΥ διαβιούντων δημοσιογράφων- αυτών των ελάχιστων σοβαρών συναδέλφων που έχουν απομείνει-και δεν αναφέρω τα ονόματα τους για να μην έχουμε πάλι παρεξηγήσεις - εκτός οδομαχιών και μάχης χαρακωμάτων, αλληλοεξόντωσης με ισχύ στο αξίωμα «όλοι εναντίον ενός» γιατί ο «κοινός εχθρός ενώνει»- εκτός από τους ομογενείς που παρακολουθούν αυτή την σφαγή χρόνια τώρα και οι πέτρες γελάνε μαζί μας εδώ στην Νέα Υόρκη!

Δεν πρόκειται να αναφερθώ στο αν πράγματι έγιναν εισηγήσεις στο επικοινωνιακό επιτελείο του Πρωθυπουργού και από ποιους(;) έγιναν γιατί πλέον είναι άνευ σημασίας αφού δεν εισακούστηκαν και αγνοήθηκαν μάλλον επιδεικτικά παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες του κ. Θανάση Τσίτσα να τις "περάσει" έστω και δια άλλης οδού...αλλά και πάλι αγνοήθηκαν... Αυτό ως γεγονός και αποτέλεσμα μάλλον λέει πολλά, όχι μόνο για τον επαγγελματισμό των συνεργατών του Πρωθυπουργού στο αρμόδιο γραφείο καθώς για το πόσο σοβαρά παίρνουν τον ίδιο τον κ. Τσίτσα αλλά με αυτό που έκανε -μάλλον ως πράξη εκδίκησης που δεν εισακούστηκαν οι σχετικές εισηγήσεις- λέει επίσης πάρα πολλά για την απήχηση και το κύρος του συναδέφλου που το θέτει σε ακόμα μεγαλύτερη δοκιμασία και εν αμφιβόλω σε σοβαρούς και υπεύθυνους διαχρονικούς θεσμικούς φορείς με ενέργειες σαν αυτή...Ενέργειες που καταδυκνείουν άλλες αποχές και ήθη που μάλλον απάδουν και προφανώς δεν αντιπροσωπεύουν ούτε την ιστορική εφημερίδα στην οποία έχει την τιμή να συνεργάζεται.. Πριν προχωρήσω στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το θολό και σκοτεινό παρασκήνιο καθώς και τις υπόγεεις διαδρομές που ακολούθησε πριν και μετά αυτή η "δημοσιεύση" αυτού του "σχόλιου" θα προχωρήσω πιο πέρα. Σε μια σειρά λογικά ερωτηματικά που προκύπτουν διαβάζοντας απλά το πικρόχολο και γεμάτο ψεύδη και συκοφαντίες "σχόλιο" του κ. Θανάση Τσίτσα στην ιστορική εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
Προκύπτουν αβίαστα λοιπόν, διαβάζοντας αυτό το «σχόλιο» στην έγκυρη και έγκριτη κατά τα άλλα εφημερίδα των συντακτών «Ε» μια σειρά λογικών ερωτηματικών που αν μη τι άλλο αναζητούν σοβαρή απάντηση… Παραθέτω τα δυο βασικά και πιο κραυγαλέα ερωτηματικά που ανακύπτουν από την ανάγνωση αυτού του κατά τα άλλα γεμάτο βαρύτητα –για να το φιλοξενεί μια εφημερίδα αυτής της ιστορίας - «πολιτικού σχολίου» του Θανάση Τσίτσα Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: