ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.9.10

«Ευτυχώς που έχουμε δημοκρατία.»

Ήμουν κι εγώ μία από τους 1500 που έγραψαν στην ανοιχτή διαβούλευση, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά μου για τη νομιμοποίηση του τζόγου.

Σαν μητέρα κι εγώ ανησυχώ για την ασφάλεια των παιδιών μας και για τους αμέτρητους κινδύνους που κρύβονται πίσω από αυτόν. Απ’ ότι φαίνεται, οι υπουργοί μας όμως, με πρωτοστάτη τον κ. Παπακωνσταντίνου, δε συμμερίζονται τις ίδιες ανησυχίες του απλού πολίτη.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου μαζί με τους ενδιαφερόμενους διοργανώνουν ημερίδα στις 21 Σεπτεμβρίου για να συζητήσουν υποτίθεται τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής δημόσιας διαβούλευσης.

Η ιστορία δυστυχώς έχει δείξει, ότι ποτέ δεν εισακούστηκε η φωνή του απλού πολίτη, και ότι όλες αυτές οι δημόσιες διαβουλεύσεις έγιναν απλά και μόνο για τα μάτια του κόσμου.

Πολύ φοβάμαι ότι έτσι θα γίνει κι αυτή την φορά. Όλοι οι εμπλεκόμενοι θα συναντηθούν όχι για να διαβάσουν και να συζητήσουν τα αμέτρητα αρνητικά σχόλια, αλλά για να μοιράσουν τα «μερίδια».

Ευτυχώς που έχουμε δημοκρατία.

Ε.Λ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τόση δημοκρατία από τη χούντα είχαμε να δούμε…