ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.9.10

Το Business Insider αποκαλύπτει γκάφα Παπανδρέου στο εξωτερικό;

Ο Βοηθός αρχισυντάκτης του Business Insider Joe Weisenthal σε άρθρο του με τίλτο αναφέρει: Greek PM Inadvertently Explains The Real Reason His Country Is Go bankrupt

μετφ: Ο πρωθυπουργός της Ελλαδος άθελα του αναφέρει τον πραγματικό λόγο που η χώρα του θα χρεοκοπήσει.

Λέει λοιπον το άρθρο:Εδώ

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Γιωργος Παπανδρέου που τελευταία συμμετείχε σε κάτι σαν αστραπιαίο PR, υποστηρίξε ότι οι μεταρρυθμίσεις του βαίνουν καλώς και η χώρα του δεν θα χρεοκοπήσει ή δεν θα κάνει αναδιάρθρωση του χρέους της. (αγνοήστε παρακαλώ την μεγαλύτερη του αναμενόμενου συρρίκνωση του ΑΕΠ και τις συνεχιζόμενες διαδηλώσεις εναντίον των μέτρων λιτότητας).

Μοιάζει ότι η Ελλάδα δεν εμπιστεύεται τον δρόμο του για την γη της εξαγγελίας.

Εδώ είναι αυτά που λέει ο Παπανδρέου :

“Ο Παπανδρέου πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση του είχε μεγάλες ελπίδες για την πάταξη της φοροδιαφυγής ακόμη και εάν έπεσε έξω στους στόχους που έθεσε ο ίδιος για τα έσοδα μέχρι τώρα. «Εάν η Ελλάδα εξαφανίσει την φοροδιαφυγή δεν θα χρειάζεται πλέον δάνεια και θα βγει πολύ γρηγορότερα από την παρούσα κρίση» είπε.”

Έτσι και ενώ περιστολή τη φοροδιαφυγής αποτυγχάνει, εκεί στηρίζεται το σύνολο όλων των μεταρρυθμίσεων και το πλάνο εξόδου απο την κρίση. Η πάταξη της φοροδιαφυγής απαιτεί μεγάλες πολιτισμικές και θεσμικές αλλαγές οι οποίες δεν μπορούν να συμβούν τους αμέσως επομένους μήνες.

Η αναδιάρθρωση έρχεται.

========

Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου : Ρε συ Γιώργο; Ρε εσύ 6 ώρες έλλειψες τ αγόρι πότε πρόλαβες τόση ζημιά; Μου αρέσει πάντως που έκανες και σύσκεψη για την οικονομία σήμερα. Μας έχουν ξεγραμμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: