ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.11.10

Στέλνουν με το ζόρι τους μαθητές 5θήμερες εκδρομές, αρχές Δεκέμβρη. (Ούτε ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ δεν είχε επινοήσει τέτοιες μεθόδους!!)!

για να αποφύγουν κινητοποιήσεις εν μέσω οικονομικής κρίσης.Βάζουν εκβιαστικά το μαχαιρι στο λαιμό σε μαθητές,γονείς και καθηγητές.
Πληθαίνουν οι καταγγελίες από πολλά Λυκεια της χώρας, ότι το Υπουργείο Παιδείας εξαναγκάζει με σχετική εγκύκλιο, ώστε οι ετήσιες 5θήμερες εκδρομές της 3ης Λυκείου πραγματοποιηθούν υποχρεωτικά μόνο κατα το διάστημα 1-15 Δεκεμβρίου.
Η εκβιαστική αυτή τακτική της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου παιδείας έχει σαν εξώφθαλμο στόχο την αποφυγή μαθητικών κινητοποιήσεων στις αρχές του μήνα που έρχεται ,εν όψει και της δεύτερης επετείου από τη στυγερή δολοφονία του μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου.
 

Το υπουργείο παιδείας εκμεταλευόμενο την επιθυμία -ονειρο για την εκδρομή της τελευταίας τάξης της μαθητικής ζωής, θέτει στους μαθητές το εκβιαστικό θέμα  η τον Δεκέμβρη η ποτέ.Χωρίς να λαμβάνει υπ οψιν την οικονομική κρίση και τα αυξημένα οικογενειακά έξοδα λόγω Δεκέμβρη,βάζει κυριολεκτικά το μαχαίρι στο λαιμό τόσο στούς γονείς των μαθητών όσο και στούς καθηγητές που υποχρεωτικά πρέπει να μετάσχουν,εξαναγκάζοντας τους ακόμα και σε δάνεια η εράνους μεταξύ συγγενών.
Μαθητές,γονείς και καθηγητές ζητούν την άμεση αναθεώρηση της απόφασης αυτής, ωστε τα σχολεία να επιλέγουν ελεύθερα το χρόνο πραγματοποίησης της ετήσιας πενθήμερης εκδρομής.


stopcartel

Δεν υπάρχουν σχόλια: