ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.11.10

Πολιτευτής της Ν.Δ. χαρακτηρίστηκε πλεονάζον προσωπικό στην εκπαίδευση και του έχουν ανατεθεί τα καθήκοντα της «Γραμματειακής Υποστήριξης»

Το είδαμε και αυτό!!!
Την ώρα που η χώρα μας είναι έτοιμη να καταρρεύσει, την ώρα που δεν υπάρχουν εκπαιδευτικοί στα σχολεία μας, ο Νίκος Γερασιμίδης επίσημα και με την βούλα του κράτους αποτελεί πλεονάζον προσωπικό, και του έχουν ανατεθεί τα καθήκοντα της «Γραμματειακής Υποστήριξης».
Το τι σημαίνει αυτό το καταλαβαίνουμε όλοι …
Δεν έχει ωράριο, δεν έχει καμία υποχρέωση στο 3ο  ΕΠΑΛ, όπου και η οργανική του θέση κι έτσι είναι ελεύθερος να παραγοντίζει στις καφετερίες της πόλης και ΟΧΙ μόνο.

Βέβαια δεν έχει παρανομήσει πουθενά…
Τα προνόμια που απολαμβάνει προέρχονται από την ΠΑΣΟΚικη διεύθυνση δευτεροβάθμιος εκπαίδευσης Ηπείρου και τον Διευθυντή αυτής κ Γεώργιο Τσατσαρώνη, ο οποίος αναλογίστηκε ότι ο Νίκος Γερασιμίδης κουράστηκε τόσα χρόνια από τα πήγαινε-έλα στην Αλβανία και είπε να του δώσει χρόνο για….χαλάρωση!
Άραγε τα γνωρίζει αυτά η κ.  Φιλιώ Νόκα-Ζαράχη
 

InEpirus

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: