ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.11.10

Ο ΓΑΠ παρέδωσε σε Παπαδήμο και κρατά μόνο το “Επικοινωνιακό”.

Ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, σε σύσκεψη που συγκάλεσε χθες το απόγευμα στο γραφείο του στη βουλή και στην οποία συμμετείχαν οι υπουργοί κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, Δ. Δρούτσας και ο κ. Λουκάς Παπαδήμος, έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές και «κατένειμε» τους ρόλους για τις διαπραγματεύσεις με την αντίστοιχη ομάδα που έχει ορίσει η καγκελάριος κυρία Μέρκελ.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες στη σύσκεψη ανέλυσαν διεξοδικά τις τελευταίες εξελίξεις και συμφώνησαν να προσδιοριστούν απολύτως τα βήματα προς την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής του Δεκέμβρη.
Ο κ. Παπανδρέου εξήγησε στους συμμετέχοντες ότι ο πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας αναλαμβάνει τον κορυφαίο ρόλο -δίπλα του- των διαπραγματεύσεων με το «Βερολίνο», την Ευρώπη, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ, ενώ ο υπουργός Εξωτερικών θα έχει την ευθύνη της διπλωματικής κάλυψης του σχεδίου. Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου θα ξεκινήσει κύκλο επαφών με τους υπουργούς Οικονομίας της Ε.Ε. Το σίγουρο είναι ότι ο κ. Παπαδήμος -επικεφαλής της Ελληνικής Ομάδας- επιδιώκει οι αναγκαίοι χειρισμοί να ενταχθούν άμεσα σε συγκεκριμένο πλαίσιο και χρονοδιάγραμμα, προκειμένου να προηγηθούν οι προσδοκώμενες κινήσεις των ραγδαίων όπως αναμένεται εξελίξεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η επιμήκυνση της αποπληρωμής του δανείου είναι ο βασικός στόχος, φιλοδοξώντας σε μια καταρχήν συμφωνία με την κυρία Μέρκελ, ακόμη κι αν δεν δημοσιοποιηθεί.
Σήμερα το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός θα προεδρεύσει, τέλος, δύο διαδοχικών συσκέψεων με τους συναρμόδιους υπουργούς για αναπτυξιακά θέματα (ο κ. Χρυσοχοϊδης θα παρουσιάσει τον αναπτυξιακό νόμο) και τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά.
==========
Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου Σιδεροκέφαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: