ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.11.10

Πάγκαλος: "Ευτυχία για τον τόπο το Μνημόνιο" .. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ???!!!

Κατά την προσφιλή του τακτική και -πάγια πλέον- ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χαρακτήρησε σε εκδήλωση "ευτυχία για τον τόπο το Μνημόνιο". δηλώνοντας ακριβώς ότι «Το μνημόνιο είναι ευτυχία για τον τόπο. Όχι για την κακή του πλευρά, αλλά γιατί μας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να κάνουμε ριζική αναδιάρθρωση». Στην εκδήλωση της Λέσχης Επιχειρηματικότητας για τα βραβεία «Κούρος 2010» παρέστη και ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
 

Ως "ριζική αναδιάρθρωση".... ο κουράδας αντιπρόεδρος προφανέστατα εννοεί την πλήρη κατάρρευση της κοινωνικής αλληλεγγύης και της κοινωνικής συνοχής της χώρας,  αλλά και της εκποίησης της χώρας στα τσακάλια της   διεθνούς  οικονομικής διακυβέρνησης!.. που έχει ασπαστεί  το αφεντικό του ΓΑΠ... τον οποίο ως "πιστό σκυλί" του τον γλύφει καθημερινά μην τυχών και του στερήσει το "κόκαλο" της καρέκλας και του τίτλου του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι συμμετέχουμε στο άδειασμα των τραπεζικών μας λογαριασμών.
H 7η Δεκέμβρη ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΤΡΑΒΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.Κ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ.ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ, ΠΙΣΩ!!

Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΑΣ:http://www.cosmo.gr/News/298627.html
facebook: http://www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=169176829769703