ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.11.10

Γερμανικό σχέδιο για ομόλογα με ρήτρα

Προετοιμάζοντας το έδαφος για τον νέο, μόνιμο μηχανισμό διάσωσης της ΕΕ, η Γερμανία έχει ετοιμάσει σχέδιο που προβλέπει ότι τα ομόλογα τα οποία θα εκδίδονται εφεξής από χώρες της ευρωζώνης, θα περιλαμάνουν και "ρήτρα ευθύνης" των ιδιωτών ομολογιούχων. Ετσι, οι χώρες που δυσκολεύονται να εξυπηρετήσουν το χρέος τους, θα μπορούν να το αναδιαρθρώσουν με την "ανοχή"-αναγκαστική συναίνεση των ομολογιούχων και με τρείς εναλλακτικούς τρόπους: επιμήκυνση του χρόνου λήξης των ομολόγων, μείωση των πληρωμών για τόκους ή haircut ομολόγων. Το σχέδιο διέρρευσε στο Reuters και δημοσιοποιήθηκε, αλλά οι ιθύνοντες στο Βερολίνο λένε ότι δεν είναι τελικό, καθώς "οι προτάσεις αλλάζουν από μέρα σε μέρα". Η ρήτρα προτείνεται να περιλαμβάνεται σε κρατικά χρεόγραφα που θα εκδίδονται από το επόμενο έτος, έτσι ώστε η εφαρμογή της να ξεκινήσει (για τα διετή ομόλογα) με την έναρξη λειτουργίας του νέου μηχανισμού διάσωσης το 2013.
«Θα χρειαστεί κάποιος χρόνος ώστε να υπάρξει επαρκής ποσότητα ομολόγων με ρήτρα, για να χρησιμοποιηθεί το εργαλείο αυτό», αναφέρεται στο κυβερνητικό έγγραφο που διέρρευσε Reuters. «Είναι απαραίτητο να εξεταστεί το περιεχόμενο, και ενδεχομένως να γίνει κάποια αναπροσαρμογή και τυποποίηση των όρων έκδοσης των ομολόγων στην ευρωζώνη, αν είναι δυνατόν ήδη από το 2011.» Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, κυβερνητικός παράγων στο Βερολίνο δήλωσε ότι δεν έχουν αποφασισθεί ακόμη λεπτομέρειες του σχεδίου και γι αυτό δεν ανακοινώθηκε επίσημα. 

sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: