ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.11.10

Ο Γιάννης Δημαράς διαψεύδει με παρρησία τις κατασκευασμένες ειδήσεις των άθλιων ΜΜΕδων


Με το τελευταίο φύλο της εφημερίδας του ο Ψυχάρης επιβεβαίωσε ότι ξέρει και μπορεί να κατασκευάζει ψεύτικες ειδήσεις. Θυμίζουμε τότε με την αντίστοιχη δήθεν επίσκεψη του τούρκου πρωθυπουργού στην Αθήνα.
Ψυχάρης είναι αυτός, διάδοχος του συγκροτήματος... τι να πει κανείς, όταν η θεσμοθετημένη πολιτεία αντί να του τρίξει τα δόντια ή να του τραβήξει γυριστά το αυτί, τον λιβανίζει και τον παρακαλεί για δύο καλές γραπτές λέξεις, δεν θα πω για ραδιοτηλεοπτικά εκεί εχει πολύ ψωμί.

Γράφει λοιπόν η "έγκυρη" εφημερίδα το "ΒΗΜΑ": Ι. ΔΗΜΑΡΑΣ: «Κατά λάθος παραιτήθηκα»
και ακολουθεί ένα μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας;
όχι βέβαια!!!  προβοκατόρικο είναι και μάλιστα κακοηθέστατο.
Η κατασκευή ειδήσεων ή η πρόκλησή τους είναι γνωστά πάρα πολλά χρόνια τώρα για τους γνωρίζοντες τα ΜΜΕ.

Ακούστηκαν και κάτι αποκλειστικές χαζομάρες από τον μεγάλο αδελφό του Γιώργου Καρατζαφέρη στην γνωστή "αποκαλυπτική χαβούζα" του "αποκαλυπτικού δελτίου", και μάλιστα ο παμπόνηρος Παπαγιάννης έκλεισε την εκπομπή και τον άφησε να εκτεθεί με την τελευταία  "αποκαλυπτική" είδηση ως επίλογο, ο οποίος, πήρε ως συνήθως το  γελοίο ύφος του, λες και μας έλεγε κάτι συνταρακτικό. ...

Ντροπή σας ρεμάλια σε σας και στα αφεντικά σας.

Η προβοκάτσια είχε στηθεί καλά με δήθεν διαρροές ότι "ο Δημαράς βρέθηκε πολύ κοντά στην απόφαση να ΜΗΝ παραιτηθεί, μετά από τις έντονες πιέσεις που του ασκήθηκαν από τους στενούς του συνεργάτες". Αυτή είναι η μισή αλήθεια... ή άλλη επινοήθηκε από τους άθλιους της δημοσιογραφίας, λες και οι ειδήσεις είναι χρησμοί και όχι διασταυρωμένες πληροφορίες.

Η επίσημη δήλωση του ιδίου καταπέλτης: "Όσοι βιάστηκαν να παίξουν στον στίβο της πολιτικής αναξιοπιστίας, να βρουν τους πρωταγωνιστές αλλού.... η προσπάθειά μας και στον περιφερειακό αλλά και στον πολιτικό στίβο θα συνεχιστεί..."

Σημειώνουμε ότι τη θέση του Γιάννη Δημαρά θα καταλάβει ο Στέφανος Τζουμάκας, ο οποίος εάν διάβασε το "ΒΗΜΑ" ή άκουσε χθες τον Σπύρο Καρατζαφέρη θα πέρασε δύσκολες ώρες μάλλον ξύπνιος... εκεί που έραβε κουστουμάκι να του μείνει στην ντουλάπα!!!

Το Δελτίο Τύπου που μας απέστειλε, γράφει:
"Ευχαριστώ τους συντρόφους μου, τους συναγωνιστές και τις χιλιάδες των απλών πολιτών που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις πρόσφατες εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής.
Τους κατανοώ και ακόμα πιο πολύ τους είμαι ευγνώμων για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράστασή τους. Με συγκινούν, γιατί με την ανιδιοτέλεια που τους χαρακτηρίζει μου ζητούν να μην παραιτηθώ από την βουλευτική μου έδρα.
Όμως, θα μου επιτρέψουν να τους πώ ότι, η δήλωσή μου τη νύχτα των εκλογών ισχύει.
Γνωρίζουν καλά και τους διαβεβαιώ, ότι η προσπάθειά μας και στον περιφερειακό αλλά και στον πολιτικό στίβο θα συνεχιστεί.
Όσοι βιάστηκαν να παίξουν στον στίβο της πολιτικής αναξιοπιστίας, να βρούν τους πρωταγωνιστές αλλού.
Σε αυτούς που, άλλα έλεγαν πριν τις εκλογές και άλλα έκαναν αμέσως μετά, με θύματα τα εκατομμύρια των απλών εργαζόμενων πολιτών.
Άλλωστε, οι Έλληνες περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχουν ανάγκη την αξιοπιστία και το ήθος των πολιτικών.  
Γιατί, έτσι μόνο θα δυναμώνει η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Γιατί, έτσι μόνον θα διασφαλίσουμε τα δικαιώματα των πολιτών. Γιατί έτσι μόνο, θα προστατεύεται η εθνική μας κυριαρχία και τα εθνικά μας δίκαια."

Στοχασμος Πολιτικη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μερος 2 απο παραπανω

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/18/London_taxi.jpg
"Έχω κάνει καλά χρήματα εκεί [στην Αγγλία], ξέρεις.
Αλλά αυτοί οι άνθρωποι είναι φίλοι μου και η οικογένειά μου και είναι καθήκον μου να έρθω να πολεμήσω τον ιερό πόλεμο τζιχάντ μαζί τους. "
«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σαν κι εμένα στο Λονδίνο», πρόσθεσε.
Μαζεύουμε χρήματα για το τζιχάντ όλο το χρόνο και ερχόμαστε και για να καταπολεμήσουμε αν μπορούμε." Ο μεγάλος αδελφός του ένας ανώτερος κληρικός ή Mawlawi που επίσης αγωνίστηκε στο Dhani-Ghorri, ζει στο Λονδίνο, μια χαρά .
Αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών από καιρό έχουν υποψιαστεί Βρετανοί μουσουλμάνοι ταξιδεύουν κάθε χρόνο στο Αφγανιστάν και το Πακιστάν μια φορά κάθε χρόνο για να εκπαιδευτούν με εξτρεμιστικές ομάδες. (Και όμως δεν τους κάνουν τίποτα γι 'αυτό; Ούτε καν δεν τους απαγορεύουν την εκ νέου είσοδο Βρετανία;)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
http://media3.washingtonpost.com/wp-dyn/content/photo/2010/02/25/PH2010022503096.jpg
Πέρυσι, αναφέρθηκε ότι η RAF κατασκοπευτικά αεροπλάνα της RAF εν ώρα υπηρεσίας στην Χέλμαντ στο νότιο Αφγανιστάν είχαν εντοπίσει την ιδιόμορφη προφορά του Γιορκσάιρ και του Μπέρμιγχαμ σε ταλιμπαν μαχητές που χρησιμοποιούσαν ραδιοπομπούς και τηλέφωνα.
Προφανώς μιλούσαν τις κυρίως αφγανικές γλώσσες της Dari και Pashtu, αλλά η συνομιλία έληξε στα αγγλικά, όταν δεν εύρισκαν πια τις σωστές λέξεις για να συνεχίσουν εις την αφγανική . Η απειλή κρίθηκε αρκετά σοβαρή ώστε κατασκοπευτικά αεροπλάνα περιπολούσαν στον βρετανικό ουρανό με την ελπίδα να πιάσουν ψηφιακά ταχτοποιημένες ( ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΦΩΝΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΨΕΛΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ εάν δεν γνωρίζατε) τις ίδιες φωνές από του μαχητές μετά την επιστροφή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το νεκρό σώμα ενός ανταρτών το οποίο είχε την Aston Villa (ποδοσφαιρική ομάδα) σε τατουάζ επάνω του , έχει επίσης ανακαλυφθεί στο νότιο Αφγανιστάν.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
http://i.ytimg.com/vi/9oJmIolIQn4/0.jpg

Βρετανοί στρατιωτικοί αξιωματούχοι λένε ότι δεν έχουν σημειωθεί πρόσφατες αναφορές για Βρετανούς Ταλιμπάν στη Χελμάντ στο νότιο Αφγανιστάν και ότι η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των ξένων μαχητών είναι ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ .
HEIL GAP (or mind the GAP) If You Can Do It

Ανώνυμος είπε...

και τωρα το μερος 1

Μουσουλμάνοι μαχητές Ταλιμπάν του Αφγανιστάν εργάζονται λαθραία ως οδηγοί ταξί στην Βρετανία


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
http://www.yrsd-dcd.org.uk/wp-content/uploads/2010/04/london-gatwick-taxi-service.gif
From HEIL GAP
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΟΥΝ ΟΙ «ΤΑΞΑΡΕΣ» ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ, ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΣΤΗΝ «επερχομένη» λογικά ΑΠΛΟΧΕΡΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΣΕ ΛΑΘΡΟ-ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟ-ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ως ανταπόδοση για τους ΛΑΘΡΟ-ψήφους τους .
ΑΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΣΟΔΕΙΑΣ ΛΑΘΡΟ-ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΛΑΘΡΟΡΚ-ταξιτζήδων .
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ .
Τους δώσατε γερό πουρμπουάρ ; ; ; ; ;. ??????????
Καλά, πάρα πολύ, έτσι θα μπορούν να αντέξουν οικονομικά ώστε να πάνε στο Αφγανιστάν για μερικούς μήνες και να πολεμήσουν .
Αποκαλύπτεται ότι μαχητές Ταλιμπάν ζουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στο Λονδίνο και στη συνέχεια κατευθύνονται προς το Αφγανιστάν για να συνεισφέρουν στην συνεχεία του πολέμου .
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/11_03/TalibanR_468x333.jpg
Η Guardian(εφημερίδα) έχει πληροφορίες ότι άνδρες αφγανικής καταγωγής με βάση τους την Βρετανία περνούν κάποιους μήνες του χρόνο στο Αφγανιστάν , πολεμώντας τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ, πριν επιστρέψουν πάλι για να εργαστούν στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε μαύρες εργασίες ιδίως ως οδηγοί ταξί .
Μπορούν επίσης να στέλνουν και χρήματα για τους Ταλιμπάν.
Ένας μαχητής Αφγανιστάν στο Dhani-Ghorri στο βόρειο Αφγανιστάν τον περασμένο μήνα, είπε στην εφημερίδα ότι ζει τον περισσότερο χρόνο στο ανατολικό Λονδίνο, αλλά ερχεται στο Αφγανιστάν για τρεις μήνες του έτους για την καταπολέμηση του. "Εργάζομαι ως οδηγός τηλεταξί», δήλωσε ο άνδρας, ο οποίος έχει το βαθμό του μέσου επιπέδου διοικητή των Ταλιμπάν.