ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.11.10

ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΚΟ.... ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ!

Εδώ και 70 χρόνια μαζί με τους συναδέλφους σας του στενού δημόσιου τομέα απολαύσατε την εξουσία και μαζί με αυτή το χρήμα σε κάθε του μορφή. 

Στην αρχή η δεξιά που μόλις είχε βγεί «νικήτρια» με το ένα πόδι στο πρόσφατα αιματοβαμμένο παρελθόν ταγματασφαλιτών και το άλλο σε αδελφοκτόνο πόλεμο μαζί με το παλάτι και αργότερα την χούντα σας εγκατέστησε σε όλα τα «πόστα» σκοπός ήταν η διαφύλαξη με κάθε τρόπο του καθεστώτος.
Φάγατε, ήπιατε, λοιδωρίσατε, φακελλώσατε, διορίσατε τα παιδιά σας, πήρατε δάνεια με προνομιακούς όρους και εργαστήκατε σε ενα ιδιαίτερα προνομιακό περιβάλλον με όλα εκείνα τα δικαιώματα που θα έπρεπε να έχει και το τελευταίος εργαζόμενος. Την ίδια ώρα που εσείς χοντραίνατε τις πατσοκοιλίες σας οι Ελληνικός λαός στέναζε κάτω από τα οφίκια σας. Ανεβοκατέβαινε σκάλες για να βρεί τον αρμόδιο....

΄Υστερα ήρθε η πράσινη λαίλαπα. Το ΠΑΣΟΚ με την σειρά του έπρεπε να ανοίξει τις πόρτες του δημόσιου τομέα σε κάθε πόστο για να σιγουρέψει, να «καβατζώσει» την εξουσία του. Καθ όλη την διάρκεια της δεκαετίας του 1980 αρκούσε να είσαι μέλος της κλαδικής και άνοιγε οποιαδήποτε πόρτα επιθυμούσες.
Πού ήθελες ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΟΣΕ, ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΤΡΑΠΕΖΑ, ΙΚΑ;
Έμπαινες με την πρώτη. Γινόσουν ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ.

Βρεθήκατε λοιπόν αντάμα κι αγκαλίτσα οι μεν με τους δε καθώς δεν μπορούσε κανείς να διώξει τους παλιότερους. Το φαγοπότι συνεχίσθηκε «ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ» (Παγκάλειος ρήση).  Τα ποσά ρέαν για απίστευτους λόγους και με απίστευτους τρόπους.  Έτσι φορώντας οι μέν τις γαλάζιες τήβεννους και οι δέ τις πράσινες γυρίζατε τις πατσοκοιλιές σας μέσα στους διαδρόμου των υπουργείων και των δημόσιων υπηρεσιών περήφανα. Δεν είχε σημασία ότι σε κάποιες των περιπτώσεων δεν υπήρχε ακόμα και γραφείο για να καθίσετε.
Tώρα πιά δεν το όργιο είχε ξεπεράσει κάθε όριο.  «Αδελφωθήκατε» Δεξιοί και Πασόκοι αφού σας ένωνε το κοινό συμφέρον. Τα ουίσκυ οι καρυδόψιχες και οι αμυγδαλόψιχες έπαιρναν κι έδιναν. Από γραφείο σε γραφείο από όροφο σε όροφο. Όταν μάλιστα πλησίαζαν οι εκλογές ωωω ρε μάνα μου! Η καλύτερη σας!!!
Που να τολμήσουν οι Γαλάζιοι και οι Πράσινοι να σας ζητήσουν να εργαστείτε για το δημόσιο συμφέρον.
Αυτό έτσι αλλιώς είχε πάψει να είναι το διακύβευμα προ πολλού. Το μόνο που έπρεπε να κάνετε ήταν να τους ψηφίσετε για να σας ταίζουν ακόμα πιό καλά. Σε αυτές τις περιόδους βάζατε μέσα και την «κουτσή Μαρία» για να συνεχίσει την οικογενειακή σας παράδοση και να διαφυλάξει το οικογενειακό εισόδημα. Άλλωστε οι Πραιτωριανοί  δεν έχουν σκοπό να είναι παραγωγικοί. Σκοπός τους είναι η διαφύλαξη του συστήματος εις όφελος τόσο των ίδιων όσο και των κυβερνώντων.   

Οι εκάστοτε ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ κυβερνώντες τρίζαν βέβαια τα δόντια από κάποιο σημείο και μετά καθώς η εξάρτηση τους από εσάς άρχιζε να ξεπερνάει κάθε όριο
Καθώς αντί να σας ελέγχουν αρχίσατε να τους ελέγχετε με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κάνουν έστω και αυτό που πρέπει για «τα μάτια του κόσμου» και αυτό δεν σας το συγχωρούν με τίποτε. Άλλωστε στις μέρες οι «βάρβαροι» έπαψαν να υπάρχουν. Ο υπαρκτός σοσιαλισμός κατέρευσε. Η κυβέρνηση στην Ελλάδα έπαψε να είναι κυβέρνηση καθώς οι Βρυξέλλες ανέλαβαν στην ουσία.

Και έτσι φτάσαμε στο σήμερα όπου κ.κ. ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ  του ΔΗΜΟΣΙΟΥ είστε ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για τους διαχειριστές της εξουσίας στην Ελλάδα!!!

Τώρα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ «αποφάσισε να συγκρουστεί με τα σπλάχνα της, τις ΔΕΚΟ» και φυσικά μετά από αυτές θα πάρουν σειρά τα υπόλοιπα φιλέτα του Δημόσιου τομέα. Σας πετάνε «σαν την τρίχα από το ζυμάρι». Τελευταίοι στην ουρά βέβαια θα μείνουν οι εργατοπατέρες σας για να σιγουρέψουν ότι η μετάβαση θα γίνει όσο το δυνατό καλύτερα και χωρίς επικίνδυνες «επαναστάσεις». Αυτοί θα πάρουν και το μεγάλο εφ’ άπαξ.

Θα βρεθείτε στο πεζοδρόμιο μαζί με τον υπόλοιπο Ελληνικό λαό στις ουρές για λίγο ψωμί και παρακαλώντας να πάρουν τα παιδιά σας σε κάποια πολυεθνική. Και καθώς δεν ξέρετε να εργάζεστε  θα πεινάσετε μαζί μας.   Καθώς οι πολυεθνικές δεν
«χαρίζουν κάστανα», χρειάζονται απλούς εργάτες. 

Και είναι βέβαιο πως έχουν τους δικούς του ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ και μάλιστα πολύ καλύτερα εκπαιδευμένους.

Ήρθε η ώρα της πληρωμής σας. Μα δεν χαίρομαι γι αυτό αλλά λυπάμαι γιατί εξαιτίας της στήριξης που παρείχατε τόσα χρόνια σε φαύλες διοικήσεις σήμερα θα πεινάσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στα στρατόπεδα εργασίας που μας ετοιμάζει η «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ». 

"Arbeit macht frei" η εργασία σε κάνει ελεύθερο έλεγαν οι επιγραφές στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί.

«Αγαπητοί» ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ  ετοιμαστείτε να γίνετε «ελεύθεροι»!

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΝΤΙΝΟΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: