ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.11.10

ΟΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!! ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ?... ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ!!



 
ΔHKTHΣ

Οργή κατά του Ανωμερίτη

Εξαλλοι είναι οι Κινέζοι με τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) Γιώργο Ανωμερίτη και, όπως λένε χαρακτηριστικά, «αν δεν ήταν πολιτική απόφαση σε υψηλό επίπεδο να έλθουμε στην Ελλάδα, η Cosco θα είχε ήδη φύγει». Τι έκανε, μεταξύ άλλων, η διοίκηση Ανωμερίτη;
Ανακάτεψε τα κοντέινερ της κινεζικής εταιρείας και παρέδωσε ένα χαλασμένο σύστημα μηχανογράφησης, που έδειχνε πού είναι τι, για να μην μπορούν οι Kινέζοι να βγάλουν άκρη, ούτε και με τα δικά τους κοντέινερ.
Αποτέλεσμα; Η Cosco έχασε αρκετούς της πελάτες γιατί δεν μπορούσε να βρει τα δικά τους κοντέινερ, πλήρωσε πρόστιμα και έχει πελάτες που θέτουν ως όρο να μην ξαναπεράσουν εμπορεύματά τους από το λιμάνι του Πειραιά.
Είναι τόσο εξοργιστική η στάση του κομματικού στελέχους που ανέλαβε την κρίσιμη θέση του ΟΛΠ, ώστε το θέμα να έχει φτάσει στο Πεκίνο, σε ανώτατο επίπεδο. Και μετά θέλουμε επενδύσεις από την Κίνα... Τι ντροπή!!!

=ΟΛΠ:
 Διαψεύδει δημοσίευμα της Καθημερινής

Δεν υπάρχουν σχόλια: