ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.12.10

Επεισοδίων συνέχεια στην Κερατέα



Έκρυθμη είναι για μία ακόμα μέρα η κατάσταση στην Κερατέα, όπου και σήμερα εκτυλίσσονται επεισόδια ανάμεσα σε κατοίκους της περιοχής και δυνάμεις της αστυνομίας.
Οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται για τη θέση της Πολιτείας να κατασκευάσει χώρο στην περιοχήΧ.Υ.Τ.Υ Οβριόκαστρο. Από το πρωί επικρατεί μεγάλη ένταση στην περιοχή, καθώς, σύμφωνα με καταγγελίες των κατοίκων, οι αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποιούν αναίτια βία κατά των συγκεντρωμένων που διαμαρτύρονται για την κατασκευή του Χ.Υ.Τ.Υ. Μάλιστα, καταγγέλλουν ότι έχουν σημειωθεί καταστροφές σε αυτοκίνητα του δήμου.
Κάνουν λόγο για αναίτια αστυνομική βία, τονίζοντας πως οι συμπλοκές σημειώνονται, ενώ υπάρχει δικαστική απόφαση να μη γίνει καμία εργασία στην περιοχή.
Υπενθυμίζεται ότι εχθές (16/12) το Ειρηνοδικείο του Λαυρίου δικαίωσε για μία ακόμα φορά τους κατοίκους της Κερατέας, αποφασίζοντας την προσωρινή άρση των εργασιών, καθώς δεν έχει πραγματοποιηθεί αρχαιολογική μελέτη. Να σημειωθεί ότι η εκδίκαση της υπόθεσης θα ξεκινήσει στο Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=t8ZIskBJ6U8