ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.12.10

Τα επεισόδια αποτέλεσμα του εκλογικού διλήμματος



Πέτρες, μολότοφ και ο άγριος ξυλοδαρμός του Κώστα Χατζηδάκη επιβεβαιώνουν ότι η ελληνική κοινωνία έχει μεταβληθεί σε ζούγκλα.

Ελέω μνημονίου, η χώρα βρίσκεται πλέον στο έλεος μιας άγριας σύγκρουσης, ενώ ο κίνδυνος να θρηνήσουμε θύματα είναι πλέον ορατός.

Την ίδια ώρα η ζωή στην Αθήνα έχει παραλύσει, με τις συνεχιζόμενες απεργίες να οδηγούν σε παράλυση κάθε δραστηριότητα και την οργή να συσσωρεύεται.
 
Η επίθεση κατά του βουλευτή και πρώην υπουργού και η αγριότητα των χτυπημάτων αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου. Το γεγονός ότι σχεδόν καθημερινά το κέντρο μετατρέπεται σε πεδίο μάχης και η χρήση χημικών έχει εξελιχθεί σε καθημερινή πρακτική, δημιουργεί ασφυκτικές καταστάσεις με την οργή και την διάθεση για περισσότερη βία να αυτοτροφοδοτούνται.

Η Νέα Δημοκρατία είδε στην επίθεση κατά του κ. Χατζηδάκη «ύποπτες και προβοκατόρικες σκοπιμότητες». Αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι οι συνδικαλιστές των ΔΕΚΟ, που ελέγχονται από το ΠΑΣΟΚ, προσπαθούν και αυτοί να ρίξουν όλα τα βάρη στην διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν αισθάνομαι κανένα μίσος για όσους μου επιτέθηκαν χθες. Ωστόσο, όλοι είναι ανάγκη να κατανοήσουμε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά με το μίσος και με τη βία. Αντίθετα, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ξεπεράσουμε αυτή τη μεγάλη κρίση. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους μου συμπαραστάθηκαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης και μετά από αυτήν. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον αστυνομικό που μου έχει διαθέσει η Πολιτεία και τους δύο πολίτες που τραυματίστηκαν προσπαθώντας να με υπερασπιστούν», δήλωσε ο κ. Χατζηδάκης μετά τον τραυματισμό του, που έκανε τον γύρο του κόσμου.

Αυτό που δεν γίνεται αντιληπτό από κανέναν, είναι ότι δεν συνέβη αυτό για το οποίο μίλησε χθες στην Βουλή ο υπουργός των Εσωτερικών Γ. Ραγκούσης: «Οι λογαριασμοί λύνονται στις εκλογές και όχι χειροδικώντας».

Ναι, αλλά στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές δεν επετράπη να λυθούν αυτοί οι λογαριασμοί. Τέθηκε το δίλημμα «ή μας ψηφίζετε τώρα ή πάμε σε γενικές εκλογές 

αύριο».

Δεν επετράπη στον κόσμο να εκτονωθεί σε εκλογές και, όπως είχαμε προβλέψει, τώρα οι λογαριασμοί λύνονται στον δρόμο…
 elzon

Δεν υπάρχουν σχόλια: