ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.12.10

ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ KAI ΤΩΝ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!!!


ΖΗΤΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ!
   Άλλο ένα επεισόδιο στο σήριαλ της βάρβαρης κατεδαφιστικής επίθεσης στα δικαιώματα των εργαζομένων αποτελεί η επιστολή του Υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου προς τις διοικήσεις όλων των δημοσίων επιχειρήσεων που είναι εισηγμένες στο ΧΑΑ. Με την επιστολή που θα αποστείλει σήμερα Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, το Υπουργείο Οικονομικών, θα ζητά τη δραστική μείωση των μισθών, ανάλογη με εκείνη των ΔΕΚΟ, τόσο στις δημόσιες επιχειρήσεις με πλειοψηφική (Αγροτική Τράπεζα, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΛΠ, ΟΛΘ κλπ) όσο και σε αυτές με μειοψηφική συμμετοχή (ΟΤΕ, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ΟΠΑΠ, ΕΛΠΕ, κλπ).

   Ο λόγος που δεν επιλέχθηκε λοιπόν η απευθείας νομοθετική παρέμβαση, (όπως πέρυσι με τις μειώσεις μισθών κατά 7% στη ΔΕΗ), ήταν η επιθυμία της Κυβέρνησης να πυροδοτήσει τις μισθολογικές μειώσεις σε όλες ανεξαιρέτως τις εισηγμένες επιχειρήσεις με μειοψηφική ή πλειοψηφική συμμετοχή του Δημοσίου.
   Έτσι λοιπόν, η Κυβέρνηση εφαρμόζει κατά γράμμα τις προτροπές της τρόικα για γενικευμένες μειώσεις μισθών σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων που απασχολούν εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους. Μέσω της γενικευμένης μείωσης των μισθών στις εισηγμένες επιχειρήσεις με συμμετοχή του Δημοσίου, η Κυβέρνηση ελπίζει να πετύχει δύο στόχους: πρώτον, να «τραβήξει» προς τα κάτω τους μισθούς στο σύνολο της οικονομίας και δεύτερον να διευκολύνει την εκποίηση ποσοστών συμμετοχής του Δημοσίου σε αυτές μέσω του Προγράμματος Αποκρατικοποιήσεων – μαμούθ, συνολικού ύψους € 7 δις, κατά την περίοδο 2011 – 2013.

   Σύμφωνα, μάλιστα με ασφαλείς πληροφορίες η επιστολή – "χριστουγεννιάτικο" δώρο προς τους μετόχους των επιχειρήσεων με συμμετοχή του Δημοσίου, έχει μεταξύ άλλων και βραχυπρόθεσμη στόχευση. Συγκεκριμένα, οργιάζουν οι φήμες για επικείμενη εκποίηση επιπλέον ποσοστού της τάξης του 10%, από τη συμμετοχή του Δημοσίου στον ΟΤΕ (σήμερα είναι 20%) στη Deutsche Telekom...

   Συμπερασματικά, η επιστολή Παπακωνσταντίνου προσθέτει άλλο ένα βαρίδι (μετά την κατάθεση στη Βουλή του πραξικοπηματικού πολυνομοσχεδίου) στη σημασία που έχει αυτή η απεργιακή εβδομάδα για την εργατική τάξη συνολικά. Μοναδικός τρόπος, να μπει ένα πρώτο φρένο στους σχεδιασμούς κυβέρνησης – τρόικας, είναι η μαζική και μαχητική συμμετοχή των εργαζομένων και της νεολαίας στις απεργιακές κινητοποιήσεις με κεντρικό «σταθμό» τη Γενική Απεργία της Τετάρτης 15 Δεκεμβρίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: