ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.12.10

Η εποχή κυνηγιού έξω από την βουλή ξεκίνησε!!!Λύση στην κυκλοφορία βουλευτών; Να μειώσουν το μισθό τους στο βασικό ανειδίκευτου εργάτη!...

Έτσι θα κυκλοφορούν άνετοι κι ωραίοι, αλλά δεν θα μπορούν να πίνουν τον καφέ τους -όπως ο κ. Χατζηδάκης- στη Μεγ. Βρετανία.

Η Duck Season τελείωσε,Η politician season ξεκίνησε...αν και πολλοί βουλευτές κάνουν ακόμα τις πάπιες!!

Παρακαλούνται οι κύριοι βουλευτές να μην περνάνε απ'έξω,γιατί κάποιοι θαραλέοι σαν τον κ.Χατζηδάκη πήγαν να μπούν στην βουλή και ο κόσμος απο την πορεία έτρεχε να του σαπίσει στο ξύλο(και με το δίκιο τους) βρίζοντας και χλεβάζοντας τους.Ο βουλευτής της Ν.Δ φτηνά την γλύτωσε ενώ ο κόσμος εξαγριωμένος,βλέποντας μπροστα του μια υπουργική λιμουζίνα την κατέστρεψε τελείως(ε!! ρε θα καεί το πελεκούδι σήμερα!!!)


τεφτερι

Δεν υπάρχουν σχόλια: