ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.12.10

Ο Κωστής Χατζηδάκης μέσα στα αίματα!

ΔΕΙΤΕ τα βίντεο από την επίθεση που δέχτηκε εδώ: Οργισμένοι Αθηναίοι έλιωσαν στο ξύλο τον Κωστή Χατζηδάκη! [βίντεο] 
Φωτο απο blogpress

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

part 1
Ο GEORGE SOROS ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ 400 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ .

From HEIL GAP

Φωτογραφία από διαδίκτυο
Soros
http://www.newsrealblog.com/wp-content/uploads/2010/09/soros.jpg

Ο τραπεζίτης George Soros είπε σε ένα εξαιρετικό άρθρο στους σημερινούς Financial Times ότι η Ευρώπη θα πρέπει να διασώσει πρώτα τις τράπεζες ,και ύστερα τα κράτη.
Οι επιπτώσεις της ιδέας ότι η Ευρώπη πρέπει να θέσει τα συμφέροντα των τραπεζών, πριν από ύπαρξη των κρατών-εθνών του σε σημείο όπου αυτά πλέον να καταστρέφονται είναι κάτι το απίστευτο.
Αλλά στο σχόλιό του, το οποίο προσφέρει μοναδική προοπτική απεικόνισης για το πώς σκέπτονται οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης, ο Σόρος προτείνει στην πραγματικότητα ότι τα οικονομικά και πολιτικά συστήματα, καθώς και η ευημερία των 400 εκατομμυρίων ατόμων στην Ευρώπη πρέπει να γίνουν υποχείρια των συμφερόντων μιας χούφτας των τραπεζών.
Αν και εδώ έχουμε τον ΓΑΠα και μαζί με τους νέο-εφιάλτες ποσοκο-λεγεωνάριους που μετέφερε στην πράξη το κάθε όνειρο της νέας τάξης πραγμάτων
Ο Σόρος είναι ένα από τους βασικούς παράγοντες κλειδιά της τεχνητά προκατασκευασμένης τρέχουσας χρηματοπιστωτικής και οικονομικής κατάρρευσης των ευρωπαϊκών κρατών υπό το βάρος του χρέους, ώστε να αλωθούν και οικονομικά τα εθνικά κράτη ύστερα από την επιτυχημένη άλωση τους από τους λαθρομετανάστες , μια αλήθεια την οποία όσο και αν την υποκρύπτουν επιμελώς οι αδελφαρες των 7 καναλιών είναι πλέον ένα πανευρωπαϊκό πρόβλημα ( μάλλον ένα ΕΥΡΑΡΑΒΙΚΟ πρόβλημα )
Αλλά ενώ ο ίδιος παραμένει συνήθως κρυμμένος πίσω από το προσκήνιο, έχει πλέον βγει ανοιχτα - και να εκδίδει σε ένα ελαφρώς αγέρωχο τόνο το σύνολο των παραγγελιών για τσιράκια του στην ΕΕ, oι οποίοι είναι και αναγνώστες των Financial Times, μέρος των μέσων ενημέρωσης ομάδα που τελευταία ελέγχεται από την οικογένεια τραπεζιτών Rothschild,.
Σίγουρα, κανείς δεν μπορεί να αποκαλέσει κάποιος αυτό το άρθρο του Σορος ως «μια σοβαρή ανάλυση της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης ή μια σοβαρή πρόταση για το πώς να βγούμε από αυτήν την κρίση με την εξόφληση του χρέους από το σύνολο των 400 εκατομμυρίων ανθρώπων που συνθέτουν την Ευρώπη.
Μακριά από αυτό.
Είναι ένα σχέδιο για πάντα περισσότερο , ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΧΡΕΟΣ .
Μόνο οι ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ έλληνες βουλευτές που ψήφισαν την χειραγώγηση της πατρίδας μου από το ΔΝΤ φαίνεται ότι δεν το καταλαβαίνουν .
Ο Σόρος λέει ότι οι φορολογούμενοι της ΕΕ θα πρέπει να ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ακόμη περισσότερα χρήματα στις τράπεζες.
Αναγνωρίζει ότι η μεταφορά χρημάτων στην ΕΕ δεν αρέσει στο κοινό και προτείνει στις κυβερνήσεις μόλις παραδώσουν τα περισσότερα τα χρήματα απευθείας στις εθνικές τράπεζές τους.
Πού είναι τα χρήματα που αναμένεται να προέλθουν από την «αναδιάρθρωση του κεφαλαίου" είτε από τράπεζες είτε από την ευρωπαϊκή τράπεζα ή από μια χώρα προς την χώρα μας ; Κάνεις δεν τάχει δει ακόμα . Μονό ακούμε , αλλά χρήματα δεν βλέπουμε. Αντιθέτως εκείνο που βλέπουμε ότι για κάθε μια ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ ΔΟΣΗ του δανείου ,περικόπτονται ακόμη περισσότερα εργατικά και κοινωνικά δικαιώματα του λαού μας .

Ανώνυμος είπε...

part 3
«Οι αρχιτέκτονες του ευρώ, ήξεραν ότι ήταν ελλιπές, όταν το σχεδίαζαν.
Το νόμισμα είχε μια κοινή κεντρική τράπεζα, αλλά όχι κοινό ταμείο - αναπόφευκτο, δεδομένου ότι η συνθήκη του Μάαστριχτ είχε ως στόχο να επιφέρει νομισματική ένωση χωρίς πολιτική ένωση.
Οι αρχές ήταν βέβαιες, ωστόσο, ότι εάν και όταν το ευρώ έφτανε σε μια κρίση, θα ήταν σε θέση να την ξεπεράσει. Δεν υπάρχει καμία αναφορά τους λαούς ή την καλή διαβίωση τους. Ο δε Σόρος μιλά για "αρχιτέκτονες" και "αρχές", οι οποίοι θεωρούνται ως εργαλεία για την εφαρμογή μια μακροπρόθεσμης στρατηγικής . Της βήμα προς βήμα σκλαβιάς του χρέους.
” Επίσης, δεν υπάρχει αναφορά της δημοκρατικής διαδικασίας, για την ανάγκη να ανοίξει μια συζήτηση ή ακόμα και να πείσουν τους λαούς της Ευρώπης σχετικά με την ανάγκη να δώσουν ακόμη περισσότερα χρήματα στις τράπεζες για την εξόφληση αυτού του χρέους κλασματικων τραπεζικών αποθεματικών ότι ακόμη και ο Günther Lachmann ») στο Die Welt είπε ΕΕ σήμερα έχει δημιουργηθεί με ένα «σχεδόν εγκληματικό τρόπο."
(ο Günther Lachmann = Θανάσιμες Ανοχή Die Muslime und unsere offene Gesellschaft Οι μουσουλμάνοι και ανοικτή κοινωνία μας - ……Για σαράντα χρόνια, οι μουσουλμάνοι στη Γερμανία ζουν - γιατί το χάσμα μεταξύ αυτών και των Γερμανών θα είναι πάντα μεγαλύτερο; ήθελε πολύ καιρό να αναγνωρίσει κανένας ότι: η ένταξη των μουσουλμάνων στη Δυτική κοινωνία έχει αποτύχει, έκρηξη στο όνειρο της «πολυπολιτισμικής κοινωνίας …….. )

«Οι αρχές ήταν βέβαιοι ... πως αν και όταν το ευρώ εμπλακεί σε μια κρίση, θα είναι σε θέση να το ξεπεράσει." λέει ο Σόρος
Ποιες αρχές; Με ποια εντολή; Πού ήταν οι εκλογές τα δημοψηφίσματα;
Και ποιος είναι αυτός που συμφώνησε να παραδίδει όλα τα χρήματα των φορολογουμένων, τα στοιχεία ενεργητικού, οι συντάξεις προς τις τράπεζες για το χρέος το χαρτί;
Ποιος; Ελάτε που δεν τον ξέρετε . Μην ντρεπόσαστε . Ο ΓΑΠας είναι καλέ.
Δεν υπάρχει επίσης ούτε μία προσπάθεια ώστε να εξηγηθεί το πώς η πορεία των ευρωπαϊκών οικονομιών έχει καταβαραθρωθεί από το τεχνητό τραπεζικό χρέος,
Υπάρχει ,είναι ΑΛΗΘΙΝΟ η ΠΑΡΑΜΥΘΙ των αδελφάτων του gay parade, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ( η ΚΑΡΙΟΛΑ ) ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΝ Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ??????????????
Δεν αναφέρονται έρευνες της αστυνομίας στις εγκληματικές πράξεις των τραπεζών.
Δεν υπάρχει καμία αναφορά της Ισλανδίας και της ταχείας αποκατάστασης του χρέους ΚΑΙ του ΓΙΑΤΙ μετά αθέτησαν το defaulting.
Οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης αντιμετωπίζονται από τον Σορος σε αυτό το άρθρο, όπως οι απλοί διαχειριστές της παγκόσμιας ελίτ για να ληστέψουν να ληστέψει 400 εκατομμύρια ανθρώπους.
Παράλληλα, οι ΗΠΑ παρασύρονται σε ένα τόσο φαύλο κύκλο του χρέους που θα μπορούσαν να δουν το ΔΝΤ σύντομα να παρελαύνει και από εκεί.
Ο Σόρος και οι τραπεζίτες είναι σαφές ότι ελπίζουν να δουν ένα παγκόσμιο νόμισμα που θα ελέγχουν, στο πλαίσιο του ΔΝΤ , και θα αντικαταστήσει το δολάριο και το ευρώ.
Οι δυτικές οικονομίες βρίσκονται σε τροχιά κατάρρευσης και ο συνηθισμένος τρόπος με τον οποίο η παγκοσμιοποίηση θα διαχειριστεί μια τέτοια κατάρρευση είναι με την έναρξη ενός πολέμου.
Αυτό το κομμάτι δείχνει ότι ο Σόρος έχει επαφή με την πραγματικότητα.
Η "αρχές" δεν μπορούν να διαχειριστούν την κρίση εμπιστοσύνης που περιβάλλει την Ευρώπη καθώς άνθρωποι ξυπνούν από το γεγονός ότι όλος τους ο πλούτος τους προορίζεται για τις τράπεζες, στο πλαίσιο μιας απάτης.
Αλλά ακόμη και ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας κ. Wolfgang Schäuble δεν μπορεί να προωθήσει την ιδέα των ευρωομολόγων στη Γερμανία, καθώς οι άνθρωποι ξυπνούν από το γεγονός αυτό σημαίνει μόνο περισσότερο χρέος.
Ούτε η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ μπορεί να διακινδυνεύσει την αποξένωση της από τους Γερμανούς, συναινώντας να παραδώσει τον πλούτο τους στις τράπεζες. Μόνο ένας ΓΑΠας υπάρχει και ελπίζω η τριχιά που θα του φορέσουν για γραβάτα να αντέξει , όχι τίποτα άλλο αλλά να μην μας πέσει κάτω και σπάσει και κανένα παΐδι

Ανώνυμος είπε...

part 4
Αλλά ο Σόρος είναι σαφώς στην ευχάριστη θέση να αγνοεί τα 400 εκατομμύρια ανθρώπους στην Ευρώπη που βρίσκονται πέρα από το κλιματιζόμενο γραφείο του, στην οθόνη του υπολογιστή του, τον αριθμό τηλεφώνου του με προγραμματισμένους εκ των προτέρων αριθμούς για να καλεί τα Bilderberg τσιράκια του , που δυο μέρες μετά την κατ ιδίαν συνάντηση τους στην Αθήνα σκλαβώνουν την χώρα τους στο ΔΝΤ .
Αυτός φαίνεται να υποθέτει η πραγματικότητα είναι μια ΨΥΧΡΗ λογική έννοια, αποστραγγισμένη από κάθε ζωτικότητα, που αποτελείται από στατιστικά στοιχειά και αριθμούς που μπορεί να χειριστεί κατά βούληση.
Μέσα σε αυτόν τον κόσμο, υπάρχουν μόνο μια μικρή χούφτα ανθρώπων, οι τραπεζίτες, οι οποίοι έχουν όλα τα δικαιώματα και την εξουσία και τους ανθρώπους που δεν έχουν κανένα δικαίωμα ή εξουσία.
Εκείνοι που έχουν την εξουσία είναι οι αφέντες και τα υπόλοιπα είναι οι σκλάβοι.
Οι τραπεζίτες έχουν δύναμη και θα πρέπει να διασωθούν – απομυζώντας ΟΛΑ τα χρήματα ΟΛΩΝ των κρατών μέχρι αυτών που έχουν πτωχεύσει.
Δεν γίνεται μνεία περί του λαού, της αξιοπρέπεια τους, τα δικαιώματά τους, της δημοκρατίας ή της δικαιοσύνης σε αυτό το κυνικό το άρθρο.
Είτε το αντιλαμβάνεται είτε όχι, ο Σορος εμφανίζεται ως σύγχρονος Καίσαρας, ένας νέος πανίσχυρος αυτοκράτορας την πεποίθηση των θείων δικαιωμάτων του ώστε να αποφανθεί εξ 'ονόματος των τραπεζών, ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα για συζήτηση και για διάλογο, αλλά και που θα σταμπάρει με την βούλα της εξουσίας του τους υπαλλήλους της ΕΕ και των κυβερνήσεων.
Η ΕΕ θεωρείται ως μια τεχνολογικά στελεχωμένη γραφειοκρατία με τσιράκια των οποίων η αποστολή είναι εμπλουτίσουν τις τράπεζες με κάθε κόστος.
Ο ΛΑΟΣ ;
ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ!
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένας άνθρωπος τόσο πλούσιος όσο ο Σόρος έχει τον σεβασμό, την κολακεία και την υποταγή από τους υπαλλήλους του και τους άλλους λακέδες.
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που τον περιβάλλουν συμβάλουν στη δημιουργία λατρείας της προσωπικότητας του που χωρίς αμφιβολία σηκώνει το τηλέφωνο, ανακοινώνοντας τη θέλησή του για κάτι και έχει συνηθίσει να βλέπει τους υπαλλήλους της ΕΕ τρέχουν γύρω για να εκπληρώσουν την κάθε επιθυμία του.
Έχει χρησιμοποιήσει ανθρώπους για να γιατρέψει την υπεροψία του οι οποίοι ξεφυσώντας τελικά κάμπτονται. Είναι ίσως πιθανόν να χρησιμοποιεί και ένα δίκτυο κατασκοπείας, καθώς και να έχει στη διάθεσή του τμήματα των μυστικών υπηρεσιών όποτε τους χρειαστεί .

Φωτογραφία από διαδίκτυο
http://tammybruce.com/wp-content/uploads/2010/06/sorosoil.jpg

Αλλά φαίνεται ότι αυτός θα πρέπει να συνηθίσουν τώρα σε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα. Οι λαοί της Ευρώπης έχουν ξυπνήσει εξ αιτίας του γεγονότος ότι τους έκλεψαν από τις τράπεζες. Ακόμη και στη Γερμανία η εφημερίδα Die Welt είπε σήμερα ότι το χρέος που φορτώνονται οι κυβερνήσεις τους είναι ιδιωτικό χρέος τραπεζών που έχει δημιουργηθεί με ένα «σχεδόν εγκληματικο τρόπο."

Ανώνυμος είπε...

part 5
Για Σόρος που να υποδηλώνουν ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ειρωνεία ότι τα συμφέροντα μιας χούφτας εγκληματιών τραπεζιτών , πρέπει να εξεταστεί από τα κράτη της Ευρώπης (;) - και τα 400 εκατομμύρια ανθρώπους που τα κατοικούν - δείχνει μια κατάσταση του μυαλού που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως παραληρητική κατά την ταπεινή μου γνώμη . Η ίδια δε η ιδέα ότι τα συμφέροντα των 400 εκατ. άνθρωποι θα πρέπει να θυσιαστούν για τις τράπεζες είναι σίγουρα εξαιρετικά αμφίβολη.
Είναι το είδος της εκκεντρικής ιδέας που θα μπορούσε κάποιος να ονειρευτεί μέσα στην άνεση του γραφείου του. Σε αυτό το περιβάλλον, μπορεί να παραπλανηθεί ο έξαλλος από πλεονεξία εγκέφαλος του , εκλαμβάνοντας τις άδειες υποκλίσεις και τις τελετουργίες των εργαζομένων του σαν μια πραγματική εξουσία στους πραγματικούς ανθρώπους.
Αλλά για τον ξεσηκωμένο λαό στους δρόμους της Ευρώπης, η φαεινή ιδέα του για την διάσωση των τραπεζών στο σύνολο τους και με απώτερο σκοπό, - που δεν είναι άλλος παρά να παραδώσει στις τράπεζες όλο τον πλούτου της Ευρώπης, ακόμη και μέχρι του σημείου όπου τα ίδια τα Ευρωπαϊκά κράτη να καταστρέφουν - αποτελεί εμπαιγμό αλλά και την έναρξη για τον μεγάλο θυμό. Τον πανευρωπαϊκό θυμό .
Τον θυμό που εκατομμύρια άνθρωποι δείχνουν με τις διαμαρτυρίες τους καθώς και το ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουν σε μια τεχνητή γιγαντιαία μαύρη τρύπα των κλασματικών τραπεζικών αποθεματικών, να ρουφήξει το κάθε περιουσιακό στοιχείο των Ευρωπαίων, το χρήμα, τους φόρους τους, κρατικά περιουσιακά στοιχεία, τις συντάξεις και τελικά την ηγεμονία των ΕΘΝΙΚΩΝ κρατών .
Ο κύριος Σόρος καθώς και οι άλλοι κυρίαρχοι του σύμπαντος καλά θα κάνουν να πάνε σε ένα καφενείο στη Βιέννη η στο Παρίσι σε μια pub του Λονδίνου ,έξω από τον εσωτερικό κύκλο των ανόητων Bilderberg και των υποτακτικών τους ΓΑΠιδων και εκεί θα ακούσουν πολύ συχνά τα λόγια, όπως "Ήρθε η ώρα για μια επανάσταση."
Η απληστία, η επιθυμία για χρήματα, και υλικά αγαθά προκαλούν την τύφλωση και την ψευδαίσθηση σε διαστάσεις που είναι εκπληκτικές καθώς παρατηρείς συγχρόνως και εκείνους που δεν πάσχουν από το ίδιο πρόβλημα.
Εάν εγώ, ένας ταπεινός blogger, ίσως μπορεί να προσφέρει μερικές συμβουλές σε ένα τέτοια λαμπρό όνομα , θα ήθελα συμβουλέψω τον κύριο Σόρος να σταματήσει να εξαρτάται από τη δική του εφημερίδα καθώς και τις εφημερίδες Ρότσιλντ ώστε να διαμορφώνει τις απόψεις του ή να πλάθει την πραγματικότητα του .
Τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχονται , έχουν σχεδιαστεί για να χειριστούν το είδος των πληροφοριών είναι πρόκειται να φτάσουν στους ανθρώπους , ώστε να δομήσουν τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα και να τους κάνουν να ακολουθούν παντοτε τις κατευθύνσεις που εξυπηρετούν την ελίτ.
Αλλά η δύναμη των μέσων ενημέρωσης είναι κατεστραμμένη όπως ακριβώς και οι εταιρίες που αντιπροσωπεύουν . Ο Σόρος θα πρέπει να διαβάσει τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης για να πάρει μια ιδέα για το τι πραγματικά πιστεύει ο κόσμος. Θα έπρεπε να πάει στους δρόμους και να μιλήσει με τους ανθρώπους για να πάρει μια ιδέα για το τι ακριβώς συμβαίνει.
Αλλά και πάλι, όπως παρατήρησε κάποτε ο Νίτσε, τα πιο κοινά ψέματα δεν είναι τα ψέματα που μας λένε οι άλλοι.
Αλλά πρόκειται για τα ψέματα που λέμε εμείς στους εαυτούς μας .

Ανώνυμος είπε...

part 6
Το άρθρο του κυρίου Σορος στους FINANCIAL TIMES ίσως ήταν μια σημείωση προς τον εαυτό του, και τίποτε άλλο πέρα από ευσεβείς του πόθους.
Φωτογραφία από διαδίκτυο
novus_ordo_seclorum_tshirt-
http://rlv.zcache.com/novus_ordo_seclorum_tshirt-p235666433723181569qzj3_400.jpg





HEIL GAP (or mind the GAP) life goes on