ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.12.10

Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΓΑΠ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΤΗΚΕ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗΣ Κ.Ο ΠΑΣΟΚ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟ "ΣΟΥΒΛΙΣΜΑ"

Το πράγμα ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Πήγε  ο Γιώργος στην ΕΕ με υψηλές προσδοκίες χωρίς σχεδιασμό και για  να κάνει τον κάμποσο και γυρίσε σαν βρεγμένη γάτα. Το ίδιο στόρι παίζεται από τον περασμένο Μάρτιο. Χθές λίγο πριν μπει στην διακυβερνητική δήλωσε ότι οι εταίροι μας πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Βγαίνοντας είπε μόνο ότι ανακτήσαμε ξανά μανα την αξιοπιστίας μας:
«Η Ελλάδα έγινε και πάλι αξιόπιστος συνομιλητής, κάτι που κατορθώσαμε με σκληρή και συστηματική δουλειά. Ξέραμε ότι η κρίση στη χώρα μας είχε βασικά αίτια και ρίζες σε αντιλήψεις και πρακτικές που χρειάζονταν να αλλάξουν. Και αυτό κάνουμε. Αλλάζουμε την Ελλάδα»
Δηλωσε θεωρώντας ότι προφανώς κατόρθωμα  τον άκουσαν όλοι εκεί μέσα και αδιαφορησαν.
Είναι προφανέστατο πλέον και στους πιο αδαής ότι με την Ελλάδα στο ΔΝΤ και τις δανειακές της υποχρεώσεις εξασφαλισμένες από το μνημόνιο οι ξένοι δεν τραβούν κανένα ζόρι και δεν θα τραβούν κανένα ζόρι για μια Τριετία. Μπράβο Γιώργο συνέχισε κάνεις καλή δουλειά.

Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, με τον Γιώργο Παπανδρέου σε ρόλο «πυροσβέστη» να προσπαθεί να σβήσει τις «φωτιές» που άναψαν οι αλλαγές στο Εργασιακό και τις ΔΕΚΟ.
Η κοινοβουλευτική ομάδα βρίσκεται σε αναβρασμό και υπάρχουν πολλές αντιδράσεις, σε μια χρονική περίοδο που ο πρωθυπουργός έχει απόλυτη ανάγκη την συσπείρωση των μελών της, λίγες μόνο ώρες πριν από την έναρξη της συζήτησης του προϋπολογισμού.
Μοναδικός ομιλητής, όπως προβλέπεται, είναι μόνο ο κος Γ.Παπανδρέου, ο οποίος αναμένεται να καλέσει σε συστράτευση τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας την ανάγκη των αλλαγών που προωθούνται για να προχωρήσει μπροστά η χώρα, όπως θα πεί, αντιδρώντας σε συμφέροντα, συντεχνίες και βολεμένους. Ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναπτύξει μια σειρά από τις προτεραιότητες που πρέπει να εφαρμοστούν στις αρχές του 2011 και για τις οποίες είναι σύμφωνη και η Τρόϊκα.
Μετά την διαγραφή του Βαγγέλη Παπαχρήστου, στο Μέγαρο Μαξίμου εκτιμούν ότι δεν θα υπάρξουν άλλες «διαρροές» κατά την ονομαστική φανερή ψηφοφορία επί του προϋπολογισμού, που θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 22 Δεκεμβρίου. Ωστόσο γίνονται κινήσεις για να μην υπάρξει άλλη έκπληξη, καθώς η ψηφοφορία αυτή ενέχει και ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση.
Το ΠΑΣΟΚ έχει αυτή τη στιγμή 156 βουλευτές καθώς, η κίνηση του κ. Παπαχρήστου, του πρώτου που καταψηφίζει νομοσχέδιο επί της αρχής δημιούργησε φόβους, καθώς ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής δεν είναι ο μόνος που αντέδρασε σε σειρά μέτρων που έλαβε ξαφνικά η κυβέρνηση. Είχε προηγηθεί η διαγραφή των Δημαρά, Σακοράφα, Οικονόμου που είχαν δηλώσει παρόντες στο νομοσχέδιο για τα μέτρα του μηχανισμού στήριξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: