ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.12.10

P R O V O K A T O R E S στο διαδίκτυο

From HEIL GAP


Παρακολουθώ εδώ και καιρό ένα ελληνικό blog το όποιο με έχει εντυπωσιάσει με την φιλομουσουλμανικη του προπαγάνδα , παραθέτοντας δε ως αντιστάθμισμα για αυτό μια αντισιωνιστικη αρθρογραφία ώστε να προσελκύει μέσω αυτής τους αναγνώστες και πλαγίως να τους περνά τα φιλοισλαμικα μηνύματα του .
Τους έχω γράψει σαν ανώνυμος αναγνώστης αρκετές φορές κάτι που αλήθεια θα ενοχλούσε αυτήν την kor-animals νοοτροπία τους και είδα τα σχόλια μου να αποσύρονται την επομένη .
Επίσης πολλά από τα αντισλαμικα δημοσιεύματα που έτυχε κατά καιρούς να έρθουν στην ελληνική μπλοκοσφαιρα , τα αναλάμβανε η εν λογω σελίδα και τα απομυθοποιούσε ως πλαστά προϊόντα του διεθνούς σιωνισμού , με την δικαιολογία ότι δημοσιεύτηκαν πρωταρχικώς σε εβραϊκές η ισραηλινές σελίδες (όπως θέλετε ). Λες και κάτι τέτοιο αναγκαστικά σημαίνει ότι και η είδηση είναι ψεύτικη ( π.χ. ότι ο προφήτης τους Μωάμεθ δεν ευλογεί τον γάμο με ανήλικα καροτσάκια , μόλις σε αυτά αρχίσει η ωορρηξία (περίοδος )
Το πιο βλακώδες που είχε δημοσιεύσει ήταν προεκλογικά πριν ένα μήνα περίπου ένα ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ μεταξύ του κ…… Αντρέα Παπανδρέου και του Ροκφελερ και αφορούσε την χρηματοδότηση του πρώτου εκ μέρους του δευτέρου με ένα σοβαρό χρημ/ποσό για εκείνη την εποχή το 74-75 για την ίδρυση του πασοκ. Άκουσον άκουσον με τεράστιες υπόγραφες και δεσμεύσεις εκατέρων . Επειδή δεν αμφισβητώ τον λόγο ιδρύσεως του πασοκ ως το πολιτικό κόμμα που θα υφάρπαζε κάθε εν δυνάμει ψήφο προς την αριστερά ( λογω της παροχολογιας και του αντιαμερικανισμού και αντιευρωπαϊσμού ) ( ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ , ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΑΠ ). Και αφού αρκετοί μη βάζοντας το μυαλό τους να δουλέψει και να πουν , εδώ ρε παιδάκι μου δεν βάζουμε την υπογραφή μας ούτε σε μια μικροατασθαλια , εκείνοι πως υπέγραψαν τέτοιου είδους έγγραφο , το δημοσίευαν εβδομάδες στις ιστοσελίδες τους , σαν να έπιασαν λαυράκι ενώ τα ψάρια ήταν αυτοί που τσίμπησαν το δόλωμα .
Σήμερα δε πρωί – πρωί έτσι από περίεργα ανοίγω την σελίδα τους και τι βλέπω μια φωτογραφία που εάν την ψάξετε είναι από το indymedia

και δείχνει κάποιον οπαδό της ( EDL) ENGLISH DEFENCE LEAGE που κρατά ένα πανό με την πεντάλφα του Ισραήλ και γράφει ότι υποστηρίζουν το Ισραήλ . Θα μου πείτε ποιος θα ψάξει να βρει τι . Θα το χάψουν άλλη μια φορά ,όλοι , μέχρι που στο τέλος θα φτάσουμε στα χάλια της Αμερικής με την CAIR να παίζει ρόλο στα πολιτικά πράγματα , την χαλινωτών και την σαρία να μπαίνει σε κάποιες αμερικανικές πολιτείες ως τμήμα του οικογενειακού δικαίου . Η τον ερυθρό σταυρό προχθές στο Λονδίνο να απαίτησε να βγει ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος από τα πολυκαταστήματα που κάνει τον έρανο του για να μην θίγονται οι μουσουλμάνοι , βλέποντας χριστιανικά ήθη και έθιμα στην νέα πατρίδα τους ( που κατέκτησαν μέσω της ΕΥΡΑΡΑΒΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ) . Και ούτε και θα ψάξουν να δουν ότι αυτή είναι η καινούργια μέθοδος των ευρωπαίων εθνικιστών για να ξεγελούν τις δυνάμεις της κρατικής καταστολής . πχ στην Δρέσδη οι εθνικοσοσιαλιστές κυκλοφορούν με μαδάτε μπουκαλάκια ώστε να περνούν μέσα από τα αντίθετα μπλόκα και την αστυνομία κατορθώνοντας να φτάνουν στο σημείο συγκέντρωσης κατά χιλιάδες δημιουργώντας έτσι μια μη ανατρέψιμη πλέον κατάσταση .

Δεν υπάρχουν σχόλια: