ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.12.10

Tα αργυρώνητα παπαγαλάκια χύνουν δηλητήριο και προκαλούν το δημόσιο αίσθημα…

Τώρα, στο πρακτορείο της κυβέρνησης (mega):
Η Τρέμη (γνωστή αργυρώνητη γλείφτρια του Κ. Καραμανλή) επισημαίνει πως ο ξυλοδαρμός του Χατζηδάκη, είναι «αποτέλεσμα και των συνθημάτων των διαδηλωτών».
Ώρα είναι αυτή η κατσίκα να απαιτήσει θεσμοθέτηση σιωπηλών διαδηλώσεων…
Ο Πρετεντέρης, γνωστός εισαγγελέας και τραμπούκος (δείτε πως πετάει ο αλήτης χούλιγκαν το μπουκάλι στο γήπεδο), μιλάει για «έλλειψη πολιτισμού»...
Και ο γνωστός γελοίος δημοσιοκάφρος Καψής, τους ξεπερνάει σε ασφαλίτικη ορολογία.
Κανείς σας προβοκάτορες, δεν απαίτησε από εισαγγελείς να «ταυτοποιήσουν» τους μπάτσους που δέρνουν αθώους πολίτες. Τώρα θέλετε οι δικαστές σας να ταυτοποιήσουν ποιοι έριξαν δύο σφαλιάρες σε ένα υπουργό που ξεπούλησε δημόσια περιουσία (Ολυμπιακή)!
Κανείς δεν συμφωνεί με τη...
 βία και ειδικά ξυλοδαρμούς…
Αλλά, αποτελεί τρομοκρατία, βία χωρίς όρια να χρησιμοποιούν τις δημόσιες συχνότητες και να πυροδοτούν, αυτοί οι γνωστοί νενέκοι της διαχρονικής εξουσίας, τη βία…
Αυτή η «κυρία» κι αυτοί οι «κύριοι», χρυσοπληρώνονται για να λένε ψέματα, να προπαγανδίζουν τον εκάστοτε πρωθυπουργό.
Σήμερα στο mega πυροδοτούν τη βία!
Αν και διαφωνούμε με κάθε χρήση βίας, θα το χαιρόμασταν να τους κάνουν μαύρους στο ξύλο, αν κυκλοφορούσαν χωρίς τους δεκάδες αστυνομικούς, που τους προστατεύουν με τα χρήματα του ελληνικού λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: