ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.12.10

ΠΡΟΣ ΡΗΞΗ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ME ΓΑΠ !

Βεβήλωση ναού με τοπ τράγους μέσα να γλύφουν την Παγκ. Διακυβέρνηση


ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΑΠΑΔΩΝ

ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Πολύ σκληρή ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου αναγνώσθηκε πριν από λίγο στην εκπομπή της Πόπης Τσοπανίδου στην τηλεόραση του Σκάϊ κι ύστερα …σιωπή πασών των κουραδομήντια !  Σ’  αυτήν στηλιτεύεται η “Κυβέρνηση Κατοχής” που βάζει σε περιπέτειες την Ελλάδα καθως προχωρεί σε ντε φάκτο χωρισμό κράτους-εκκλησίας περικόπτωντας άγρια τις δαπάνες απ’ τον προϋπολογισμό για τη μισθοδοσία ιερωμένων.
Να σημειωθεί ότι η δραματική αυτή αλλαγή στη στάση της Ιεράς Συνόδου έρχεται την επομένη της μεγάλης διαδήλωσης μετά ξυλοδαρμού πρώην υπουργού που ουσιαστικά εγκαινιάζει τη μαζική αντίσταση στο προδοτικό καθεστώς.  Το κυριώτερο όμως είναι ότι πολλά ακούγονται στους κόλπους της ιεραρχίας από προχθές για την παρουσία αρχιιερέων κατά τη βεβήλωση του ιερού ναού του Αγ. Παντελεήμονα και για τον “λιβανωτό προς την Διακύβέρνηση Μπίλντεμπεργκ του αρχιεπίσκοπου Τζερώνυμο”, όπως ακούστηκε να λέει σε μιά έξαρση αντιαμερικανισμού γνωστό μέλος της Ιεραρχίας.
Με την βεβήλωση του ιερού για θρησκευάμενους και μη έλληνες ναού όπου έπαιξαν μπουζούκια σε γιορτή “συμφιλίωσης” και απαγορεύθηκε η προσέλευση των ενοριτών με στρατό από  ΜΑΤ,  θεωρείται ότι επιβεβαιώθηκε η βούληση του κατοχικού καθεστώτος να εκδιώξει τον ελληνικό πληθυσμό από το κέντρο της Αθήνας  και όχι μόνον…
Τέλος υπάρχει σειρά θεμάτων που καταλογίζονται στον Τζερώνυμο που σχετίζονται με τη στάση του πατριάρχη “Μπαρτόλομιου”, ο οποίος επισης θεωρείται “αμερικάνος”, ή και “τούρκος” μαζύ αναλόγως για ποιό από τα έργα του  μιλα κανείς. Τελευταία η φωτογράφησή του με τους ψευτομουφτήδες της Θράκης φέρεται να είναι η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι.
neotera

Δεν υπάρχουν σχόλια: