ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.12.10

Ελλιπής και αναξιόπιστη, για πολιτική ενημέρωση, η προσωπική ιστοσελίδα του κ. Γ. Αρσένη.

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ
" Η πολιτική διαδρομή ".
 
 Α] Δεν αναφέρει τίποτε για το (ΕΣΚ) Ελληνικό Σοσιαλιστικό Κόμμα,  που ίδρυσε το 1987 και το ποσοστό 0,21%  ψήφων που έλαβε στις εκλογές της 18ης Ιουνίου του 1989.
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ,
"Ο Γεράσιμος Αρσένης εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Επικρατείας το 1985 με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Στις 2 Μαρτίου του 1986, διαγράφηκε από το ΠΑΣΟΚ και τον Απρίλιο του 1987 ίδρυσε το Ελληνικό Σοσιαλιστικό Κόμμα (ΕΣΚ) με το οποίο συμμετείχε στις εκλογές της 18ης Ιουνίου του 1989, λαμβάνοντας ποσοστό 0,21% των ψήφων."
 
Β] Δίνει πολύ διαφορετική "εικόνα" από άλλες, δημοσιευμένες στα περισσότερα ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά), για τις σχέσεις του με τον Α.Παπανδρέου, την διαγραφή του το 1986 από το ΠΑΣΟΚ, κυρίως όμως για την επιστροφή του το 1989.
ΛΕΕΙ ΣΤΟ,
"Η πολιτική διαδρομή".
"....Το 1985 διαφωνεί με τον Α. Παπανδρέου για την αλλαγή της οικονομικής πολιτικής και διαγράφεται για τις απόψεις του αυτές.
Επιστρέφει το 1989, όταν ελάχιστοι ήθελαν να έχουν σχέσεις με τον Ανδρέα και το ΠΑΣΟΚ κάτω από το βάρος της ατμόσφαιρας του σκανδάλου Κοσκωτά. Τις δύσκολες εκείνες ώρες για τη δημοκρατική παράταξη ξαναεντάσσεται στο ΠΑΣΟΚ και αποφασίζει να δώσει τη μάχη των εκλογών του 1989 στην κρίσιμη μονοεδρική της Κεφαλονιάς αντί από τη σίγουρη θαλπωρή του ψηφοδελτίου Επικρατείας που του πρόσφερε ο Α. Παπανδρέου.
Από εκείνη τη στιγμή δίνει συνεχώς τις μάχες του στο πλευρό του Ανδρέα και των άλλων συντρόφων του στο ΠΑΣΟΚ, εργάζεται για τη νίκη του 1993. Με την αποχώρηση του Ανδρέα από την πολιτική, διεκδικεί την ηγεσία του Κινήματος. Αποδέχεται το αποτέλεσμα και εργάζεται στο πλευρό του Κώστα Σημίτη για την ενότητα και την προοπτική του Κινήματος."
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ,
"Μετά από αυτή την απογοητευτική εμφάνιση, τον Οκτώβριο του 1989, επαναπροσέγγισε το ΠΑΣΟΚ συμμετέχοντας στο νέο όργανο που συγκροτήθηκε (Πολιτικό Συμβούλιο για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη) ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου του 1989 στις οποίες ήταν υποψήφιος στην Κεφαλονιά, όπου απέτυχε να εκλεγεί. Αργότερα επανεντάχτηκε στο ΠΑΣΟΚ, εξελέγη βουλευτής Α’ Αθήνας και τον Ιανουάριο του 1996, διεκδίκησε ανεπιτυχώς την πρωθυπουργία μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Παπανδρέου για λόγους υγείας."
 
 
Γ] Δεν αναφέρει τίποτε για το IMF, στην  στήλη "πολιτική διαδρομή",  ενώ δεν παραλείπει ν' αναφερθεί  στη δραστηριότητά του ως στέλεχος του ΟΗΕ για τη βοήθεια των φτωχών χωρών....
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ,
"....Ανέπτυξε επιστημονική και διπλωματική δράση για τη μεταρρύθμιση του διεθνούς νομισματικού συστήματος στα πλαίσια της "Επιτροπής των 20" του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (I.M.F.). Συμμετέσχε στις διαπραγματεύσεις της "Λέσχης του Παρισιού" για τον εξωτερικό δανεισμό κρατών. Έχει χρηματίσει Σύμβουλος πολλών Κυβερνήσεων για θέματα οικονομικού προγραμματισμού, εξωτερικού δανεισμού και διακανονισμού του εξωτερικού χρέους...."
 
ΣΗΜ.
Σύμβουλος επικοινωνίας (image-maker), του Γεράσιμου Αρσένη, 1992 - 93, ο κ. Ζαν Κοέν.
  Γ.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια: