ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.12.10

Κα Κατσέλη υποκρίνεσαι(λόγω DNA).

Μια τρύπα στο νερό !

 ....δεν πέρασε ο "τσαμπουκάς" της Κατσέλη και η Τρόικα την...
έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια.

Κα Λουκία Αρσένη-Κατσέλη πάψε επιτέλους να "χρεώνεις" το άκερμο(χωρίς λεφτά) Ελληνικό Δημόσιο με τα ταξιδάκια σου στην Ευρώπη, να παίζεις με τα νεύρα μας και να κοροϊδεύεις τους εργαζόμενους, τα παιδιά μας.

Η «Ειδική Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας» [ΕΕΣΣΕ] που μας την παρουσιάζεις ως επιτυχία, στην πράξη θα υπερισχύει της κλαδικής μόνον αν είναι δυσμενέστερη για τους εργαζόμενους, εκτός κι' αν εσείς πιστεύετε το αντίθετο.

Τώρα, αν κ. Κατσέλη μου αυτά που λέτε τα απευθύνετε-για κομματικούς και ψηφοθηρικούς λόγους-σε κάποιους  "χαΐνοντες"  συνδικαλιστές-πρασινοφρουρούς που σας στήριξαν στις προηγούμενες εκλογές, ευελπιστώντας ότι θα πράξουν το ίδιο και στις επόμενες, εμείς τι να πούμε,  ειμή μόνον, "αιώρα που σας λίκνιζε" κα Λουκία μου", γιατί ενώ τα πράγματα αλλάζουν  και η πολιτική "εκπίπτει" της συνειδήσεως του Λαού, εσείς....χαμπάρι δεν πήρατε.

[Στην φωτο η αιώρα της κας Κατσέλη στην βίλα της, δίπλα από την πισίνα]

Γ.Δ.

ΣΧΕΤΙΚΟ:

http://fimotro.blogspot.com/2010/12/blog-post_3810.html

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ-ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΣΕΛΗ

Λίγο πριν την εδραίωση του εργασιακού μεσαίωνα, η κυβέρνηση άρον-άρον κατέθεσε πριν από λίγο το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή, ώστε να αποτελεί νόμο του κράτους σε λίγα εικοσιτετράωρα. Είναι προφανές ότι δεν πέρασε ο "τσαμπουκάς" της Κατσέλη και η Τρόικα την...
έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια. Είναι επίσης προφανές ότι η κυβέρνηση κατέθεσε άμεσα το νομοσχέδιο ώστε να μην υπάρξει χρονικό περιθώριο για αντιδράσεις και συλλαλητήρια

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=a4O3fHnTGFo