ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.12.10

Στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας!!!



Ακούω ότι το απόγευμα ο επικεφαλής του ΔΝΤ, ο αγαπημένος μας ο Ντομινίκ, ο λατρευτός μας Στρος-Καν, θα επισκεφτεί την Βουλή του, ουπς sorry, την Bουλή των Ελλήνων εννοούσα.
Οι βουλευτές του ΚΚΕ δεν θα πάνε λέει, για να του δείξουν ότι δεν τον χωνεύουν.
Λάθος λέω εγώ, αλλά είμαι η τελευταία τρύπα της φλογέρας και δεν λογαριάζομαι...
Αλλά επειδή κι η τελευταία τρύπα της φλογέρας, όσο και να πεις έναν ήχο τον βγάζει, θα 'θελα να δώ τους αντιμνημονιακούς να σηκωθούν και να του φωνάξουν ότι δεν γουστάρουμε αυτό που υπέγραψαν οι κυβερνητικοί, αγκαλιά με τη Ντόρα και χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη...
Αν όμως τους πιάσουν οι ευγένειες κι αρχίσουν τα καθήστε να σας φιλέψουμε και τα μη χαθείτε τώρα που γνωρίστήκαμε, ας πάνε στα χωριά τους να πούνε στον κόσμο που τάχα μου εκπροσωπούνε, πόσο αντίθετοι είναι με τα όσα υπογραφτήκανε στο μνημόνιο...
Γιατί ο λαός δεν τους ψηφίζει για να βγαίνουν στα κανάλια και να λένε αρλούμπες, αλλά τους στέλνει στην Βουλή για να τους εκπροσωπήσουνε...
Για να σταθούνε απέναντι στον Στρος-Καν σήμερα, ή στην Μέρκελ αύριο, ή στον Τάδε παραμεθαύριο για να πούνε με θάρρος αυτό που λέει ο κόσμος. Και για να το καταλάβει ο Γάλλος Ντομινίκ, να του πούνε: "vas te faire foutre"!!!
Και φυσικά μιλάω για όσους διαφώνησαν με το μνημόνο και δεν το ψήφισαν και το κατηγορούνε και δεν το αφήνουν σε χλωρό κλαρί βρε αδερφέ...
Για τους υπόλοιπους, που το ψήφισαν, ακόμη κι αν δεν κατάλαβαν τι ψηφίζουν, μόνο και μόνο επειδή τους το είπε ο αρχηγός τους, που είναι ο Πρόεδρος κι όχι οι ψηφοφόροι τους, γιατί εκπροσωπούνε το κόμμα κι όχι τους Έλληνες, για όλους αυτούς έχω ένα QUIZ:
Μήπως θυμάστε ποιός, σε ποιόν και για ποιούς είπε την φράση "Στρατηγέ, ιδού ο Στρατός σας!!!";;;

πηγη


========================================================================

Δεν υπάρχουν σχόλια: