ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.12.10

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΓΑΠ.... ΚΩΛΩΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ "ΣΤΡΙΒΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ "ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ" ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ



Real.gr



"Ναι" από Σαμαρά, Παπαρήγα και Καρατζαφέρη στο αίτημα του Πρωθυπουργού για συναντήσεις σε αναζήτηση συναίνεσης. Μοναδική άρνηση από τον Αλ. Τσίπρα.

- Η συνάντησή του με τον Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά θα γίνει την Τρίτη στις 10:00 στο Μέγαρο Μαξίμου.

-Στις 11:00 ο Πρωθυπουργός συναντά την Αλέκα Παπαρήγα και

- Στις 12:30 τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γ. Παπανδρέου έχει σχέδιο συγκεκριμένων σημείων που θα παρουσιάσει στους πολιτικούς αρχηγούς, σχέδιο που θα οριστικοποιηθεί στις τελευταίες του λεπτομέρειες εντός του σαββατοκύριακου. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως τουλάχιστον σε αυτήν την φάση ο Πρωθυπουργός δεν προτίθεται να ζητήσει συνάντηση από την Ντ. Μπακογιάννη και τον Φ. Κουβέλη.


"Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις"

Στη Βουλή, ο κ Παπανδρέου τόνισε ότι το πρώτο μέλημα της κυβέρνησης είναι η εξασφάλιση των θέσεων εργασίας και σημείωσε ότι η κυβέρνηση «είναι ανοικτή σε προτάσεις που θα μπορούσαν να ενσωματωθούν στο πολυνομοσχέδιο για τα εργασιακά».

Επίσης, ο πρωθυπουργός δήλωσε υπέρμαχος της συναίνεσης, της διαβούλευσης και της συνεννόησης και τόνισε ότι το πολυνομοσχέδιο, το οποίο κατατέθηκε στη Βουλή, είναι προϊόν διαβούλευσης με τους κοινωνικούς εταίρους και ενσωμάτωσε κοινές θέσεις και προσεγγίσεις.
Ωστόσο όπως φάνηκε και από την πρώτη τοποθέτηση του προέδρου της ΝΔ η συναίνεση "σκοντάφτει" στο νομοσχέδιο για το εργασιακό.

Ο κ. Σαμαράς, στην εισήγησή του στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος της ΝΔ, μίλησε για " βαριά κοινωνική και πολιτική ατμόσφαιρα, γιατί η κυβέρνηση προωθεί ένα πολυνομοσχέδιο που -αιφνιδιαστικά και κατεπειγόντως- αλλάζει χωρίς διάλογο, χωρίς συναίνεση, χωρίς σοβαρό προγραμματισμό και με εντεινόμενες ενδοκυβερνητικές τριβές, τους όρους ζωής για εκατομμύρια Έλληνες πολίτες".

"Η ΝΔ είναι υπέρ των αλλαγών, αλλά όχι σε αλλαγές στο πόδι. Ζητούμε διαθρωτικές αλλαγές που θα φέρουν ανταγωνιστικότητα, ανάκαμψη και ελπίδα. Όχι θυσίες χωρίς αντίκρισμα, χωρίς προοπτική", ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε:

 "Οι ώρες είναι κρίσιμες. Κρινόμαστε όλοι από το βαθμό της εθνικής μας ευθύνης, μπροστά σε μια προσπάθεια συλλογική, ώστε να ξεπεράσουμε την κρίση, να ισχυροποιήσουμε και πάλι την οικονομία και τη χώρα, να ενδυναμώσουμε την κοινωνική συνοχή και να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μια νέα, αξιόπιστη, με κύρος και θεσμικά ισχυρή Νέα Ελλάδα".
"Η χώρα διέρχεται μια πολύ κρίσιμη περίοδο γι' αυτό οφείλει να κάνει με μια πανεθνική προσπάθεια για να ξεπεράσουμε την κρίση. Απαιτούνται θυσίες. Θυσίες με δικαιοσύνη. Άρα, στόχος μας είναι μετά την υπέρβαση της κρίσης να αποκαταστήσουμε αδικίες που δυστυχώς στη φάση αυτή είναι αναπόφευκτες" δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Ε. Βενιζέλος και πρόσθεσε:

"Είναι αναμφίβολα πολύ δυσάρεστο να περικόπτουμε αποδοχές, ιδίως όταν οι αποδοχές αυτές είναι από μεσαίες και κάτω. Και είναι δυσάρεστο να μην μπορείς να προστατέψεις όσο θέλεις και όπως πρέπει και τον εργαζόμενο αλλά και τον άνεργο"

Επιφυλακτικός ως προς την σκοπιμότητα των συναντήσεων που θα επιδιώξει ο Πρωθυπουργός ειδικά έπειτα από τις αποφάσεις που έλαβε για το εργασιακό, εμφανίστηκε στη Βουλή ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης
"Να έρθει στη Βουλή ο Παπανδρέου"

Ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής κατηγόρησε τον Γιώργο Παπανδρέου ότι με τις συναντήσεις του με τους πολιτικούς αρχηγούς την ερχόμενη Τρίτη επιχειρεί να δημιουργήσει μία τεχνητή εικόνα συναίνεσης την ώρα που στη Βουλή θα ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο για τις αλλαγές σε ΔΕΚΟ και εργασιακά.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον Πρωθυπουργό να είναι παρών την Τρίτη στη Βουλή για να υπερασπιστεί το ‘’νομοσχέδιο- έκτρωμα’’ , όπως το χαρακτήρισε, και να προγραμματίσει τις συναντήσεις του με τους πολιτικούς αρχηγούς σε μεταγενέστερο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: