ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.12.10

ΕΛΛΑΣ: Το μεγαλείο του θράσους σου

Γράφει ο Λυσίας

Να λοιπόν, που εισπράξαμε προχθές, άλλη μια απόδειξη, πως η χώρα μας, εκτός από ήλιο και φυσικές ομορφιές, έχει να παρουσιάσει και όντα με απέραντη…..φυσικότητα στο θράσος τους….
Πολλοί, μας χαρακτηρίζουν, ως δαιμόνιους, στην έμπνευση και στη δημιουργία. Και δεν έχουν άδικο, γιατί το πόσο πιο μπροστά είμαστε, ως λαός, από όλους τους άλλους, το αποδεικνύει η παγκόσμια ιστορία.
Αυτή, που άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο, για να καταχωρίσει σ’αυτό και το απέραντο νεοελληνικό θράσος.
Ένα θράσος, τύπου Παναγόπουλου, που με δηλώσεις του, ζητάει και τα ρέστα. Αντί να κάνει τουμπεκί και να απολαύσει τα όποιο του αποκτήματα…..
Ένα θράσος, που πραγματικά αποτελεί αντικείμενο μελέτης, για τους σπουδαστές της κοινωνικής αγωγής και της ψυχολογίας….
Ο άνθρωπος, που μέσα σε μια πενταετία, ρήμαξε την ΕΡΤ. Δεν της άφησε τίποτα όρθιο. Την υπερχρέωσε και την απαξίωσε.
Χωρίς πρόγραμμα, χωρίς υποδομή, χωρίς ………επενδύσεις….
Μιλάει ο άνθρωπος, που τριπλασίασε μόνος του την αμοιβή του. Και την έφθασε, με τα παρελκόμενα, πέντε φορές πάνω, από του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ανεβάζοντας ταυτόχρονα ως άλλοθι, και τις αμοιβές της παρέας του…..
Ο άνθρωπος που ανέσυρε από τα ΚΑΠΗ της αποστρατείας, όλους τους συνταξιούχους, που τους είχε κάποια υποχρέωση ( ενδεχόμενα ) και τους ¨ έκοψε ¨ μισθό πρωθυπουργού, για να μην εμφανίζονται ποτέ και πουθενά.
Από τον Γιώργο Παπαδόπουλο ( τον καζάνα  ), τον Νίκο Ρίζο, τον Στάμο Ζούλα, τον Σελασιώτη, τον Χατζή….. Μέχρι τον Δημήτρη Παπαναγιώτου, που εκτός από σύμβουλό του, του ανέθεσε και την ¨ ΕΡΤ World ¨. Ώστε με τα….¨φρέσκα ¨ μυαλά του, τα φωτισμένα, να φέρει νέες ιδέες και μοντέρνες απόψεις, στην ψυχαγωγία και ενημέρωση της διασποράς.
¨Στρατολόγησε¨ τους ογδοντάχρονους, όταν έξω, νέα παιδιά, σπουδαγμένα στην τηλεόραση, πεινάνε…
Τάισε με χρυσά κουτάλια, τους κολλητούς του παραγωγούς, με αμαρτωλές ¨ συμπαραγωγές ¨. Και πιο αμαρτωλές ακόμα αναθέσεις, με τρεις και τέσσερις φορές πάνω από το πραγματικό κόστος παραγωγής….
Και μύρια άλλα, που η περιγραφή τους, πιότερο εκνευρισμό φέρνει, παρά υπενθύμιση.
Και έρχεται τώρα ο άνθρωπος, να δικαιολογηθεί με ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ύφος πως με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, συνεχίζουν να ενεργούν και οι σημερινές διοικήσεις της εταιρείας….
Ε βέβαια, αφού εσύ εμπνεύστηκες και χάραξες αυτόν τον δρόμο, αυτόν ακολουθούν και αυτοί. Θα ρθει κι αυτών η ώρα. Όμοιός σου και ο Παπαγεωργίου…..Την ίδια γλύκα του μελιού, κερνάει τον ουρανίσκο του.
Όμως το πόρισμα των ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, φίλτατε Χρήστο, μεγάλοδημοσιογραφάρα, για τα δικά σου κατορθώματα μιλάει.
Για την δική σου παρουσία, στην ταλαίπωρη ΕΡΤ, αναφέρεται….


Άσε λοιπόν την έπαρση και το θράσος. Και μην παίζεις με τα νεύρα μας, στηριζόμενος στο γεγονός, πως σ’αυτή τη χώρα της λαμογιάς, πιότερη ιστορική παρουσία κι απ’αυτήν της Ακρόπολης, έχει πια η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ…… Ντροπή.
Ντροπή γι αυτά όλα τα παιδιά, των stages, που τα χρησιμοποιήσατε, για να κάνετε την δική σας πολιτική, πάνω στα όνειρά τους. Και πίσω από τις, έντεχνα καλυμμένες, κονομησίες σας.
Ντροπή σας….. Που επιχειρείτε να πολιτικοποιήσετε και τις κλοπές σας.
Τώρα εξηγείται, το γιατί τα όρνεα της πολιτικής, αγωνίστηκαν τόσο φιλότιμα, να συλλάβουν και να εξαρθρώσουν την ¨ 17 Νοέμβρη ¨…..
Που αποτελούσε τον μπαμπούλα τους.
                                                                                                                                                     ΛΥΣΙΑΣ   


lavraki

Δεν υπάρχουν σχόλια: