ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.12.10

ΠΑΣΟΚ Πολιτική ασφυξία κορυφαίων…


thumb
Ανεξάρτητα με πώς ερμηνεύει κάποιος την εσωκομματική κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ, κοινός τόπος είναι ότι ο «μυστικός δείπνος» της Ηλιούπολης ανοίγει ένα παράθυρο για πολιτικό προβληματισμό και πολιτικό διάλογο. Η Ιπποκράτους αλλά και το Μαξίμου, που επιμελώς είχαν κλείσει το παράθυρο αυτό, φαίνεται ότι χάνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και καταφεύγουν σε επικλήσεις «κομματικής ηρεμίας» (μορατόριουμ), που στην ουσία είναι κομματική αφωνία ή και προειδοποίηση διαγραφών προς όσους εκφράζουν τη γνώμη τους για την πολιτική κατάσταση.
Το βέβαιο είναι ότι ποτέ το ΠΑΣΟΚ δεν πέρασε περίοδο πολιτικής ασφυξίας όπως αυτή. Κανένα όργανο δεν δουλεύει, το Πολιτικό Συμβούλιο έχει διακοσμητικό ρόλο, το Εθνικό Συμβούλιο γίνεται για να έχει ρόλο ο Κόκκος και τα σεμινάρια επιμόρφωσης, πολιτικές συζητήσεις δεν δρομολογούνται αλλά και, ακόμη κρισιμότερα, διορισμένοι (μη εκλεγμένοι) υπουργοί και γραμματείς λαμβάνουν κρίσιμες αποφάσεις μέσα σε εξωθεσμικά όργανα.
Σε αυτήν την πρωτοφανή κρίση κομματικής αλλά και κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αρέσκονται στο να αποκαλούνται κορυφαία, προτιμούν να σιωπούν χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι έτσι γίνονται μέρος του προβλήματος και αναλαμβάνουν ευθύνες για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.
Στο ίδιο μήκος κύματος αρκετά στελέχη φαίνονται διατεθειμένα να ζητήσουν από τον Γ. Παπανδρέου ένα μορατόριουμ αποκλεισμών ως απάντηση στο μορατόριουμ ενός έτους που ζήτησε ο πρωθυπουργός στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου. Και προσθέτουν με νόημα ότι είναι καιρός να σταματήσουν οι λογικές εμφυλίου που ανατροφοδοτούν συγκεκριμένοι συνεργάτες του πρωθυπουργού, προκειμένου είτε να κοντύνουν άλλα στελέχη είτε να τα εξουδετερώσουν γιατί τα θεωρούν εμπόδιο για τη δική τους πορεία, είτε δημιουργώντας κατά καιρούς τεχνητές κρίσεις, τις οποίες συνήθως επιλύουν, παριστάνοντας τους «σωτήρες» του πρωθυπουργού!!!
Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: