ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.12.10

Οι «κρυφοί φόροι» του 2011

Οι «κρυφοί φόροι» του 2011
Αντιμέτωποι με τους «κρυφούς φόρους», που επιβλήθηκαν με τον τελευταίο φορολογικό νόμο, θα έρθουν εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες από το νέο έτος.
Συνήθεις δαπάνες που εξασφάλιζαν γενναίες εκπτώσεις φόρου μέχρι και το 2010, ψαλιδίζονται από το νέο έτος, με αποτέλεσμα να προκύπτουν επιβαρύνσεις, που μπορεί να ξεπεράσουν ακόμη και τα 1.000 ευρώ.
Ο κατάλογος περιλαμβάνει και δαπάνες της καθημερινότητας:
1. Οι αποδείξεις από τα εστιατόρια δεν εξασφαλίζουν καμία έκπτωση φόρου, ενώ μέχρι τώρα προσέφεραν μείωση έως και 16% επί του αναγραφόμενου ποσού.
2. Οσοι πήραν στεγαστικό το 2009, θα χάσουν πάνω από 1.000 ευρώ, καθώς η φοροαπαλλαγή περιορίστηκε κατά 50%.
3.  Ψαλιδισμένες θα είναι και οι εκπτώσεις φόρου για τις δωρεές και τις δαπάνες σε δικηγόρους, ενώ δυσμενέστερο θα είναι το νέο περιβάλλον και για όσους πληρώνουν ασφάλειες ζωής.
4. Οι μόνοι που μπορούν να χαρούν είναι όσοι εγκατέστησαν -ή θα εγκαταστήσουν μέχρι το τέλος του έτους- θέρμανση με φυσικό αέριο.
E

Δεν υπάρχουν σχόλια: