ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.12.10

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: "ΑΝ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ....... ΕΡΧΕΤΑΙ!"

 ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ................. ΛΟΥΚΕΤΑ............... ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ........ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ................. ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΥΦΕΣΗ................ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΜΟΝΟΠΩΛΊΩΝ............... ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΩΝ............
ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΗ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΤΑΣΗ ΑΥΤΗΣ.................. ΑΚΡΙΒΕΙΑ!

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ
ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..... ΚΑΙ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ"  ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΟ "ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΩ"........... ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΣΟΚ!!!!
Η Κατάλυση της δημοκρατίας γίνεται με την φενάκη της σωτηρίας και της διάσωσης της χώρας η οποία όμως περνά κατά τας διαταγάς της ΤΡΟΙΚΑΣ μέσα από τις "εξετάσεις" της κατοχικής κυβέρνησης οι οποίες θα δοθούν στο τέλος Φεβρουαρίου με ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ  την λήψη της 4ης δόσης του δανείου της ΤΡΟΙΚΑΣ. η οποία προορίζεται πάλι για τους ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ τραπεζίτες .

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ..............
ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ!!! ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΤΩΝ ΔΕΚΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ.......
ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ!! 
ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ "ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ"......... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΈΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΈΑ??? ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΑΤΙΑ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥ???

ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ!!!

 ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΕΞΠΡΕΣ ΤΑ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΑ "ΦΘΗΝΑ" ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΡΤΕΛ ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ Η ΗΔΗ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗ ΑΓΡΟΤΙΑ....... 

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ............ 

ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΚΑΘΕΚΤΗ
Η ΛΥΣΗ ΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ..........

"ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ" ....... ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΜΗΤΕΣ ΜΑΣ

ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!! 

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ... ΤΩΡΑ!!! ...  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ...
ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ....... 
ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΕΡΤΊΠΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ "ΑΓΩΝΕΣ" ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ  ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ.
Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΛΛΑΪΚΉ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ.... ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!! 

ΣΚΕΦΘΕΊΤΕ ΤΟ ...............

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάλεσμα για ΑΓΩΝΑ!

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ - ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ

Η ζωή σου είναι ένας αριθμός στις στατιστικές τους ... Η δουλειά σου στο στόχαστρο κεφαλαίου, κυβέρνησης, ΔΝΤ, συκοφαντών «δημοσιογράφων».... Ο μισθός σου εικονική πραγματικότητα ... Η σύνταξή σου επιστημονική φαντασία ... Η υγεία κι η περίθαλψη ... μη σου τύχει ... Το μέλλον στοίχημα ... Και των παιδιών σου το μέλλον πολύ ακριβό ... Τα παιδιά σου θα δουλεύουν σε γαλέρα ... Το σχολείο σου γίνεται έδεσμα στο τσιμπούσι που προγραμματίζουν επιχειρηματικά συμφέροντα ... Οι συμβιβασμένοι υπάλληλοι της κυβέρνησης, της τρόϊκας και της ΕΕ (ΔΟΕ-ΟΛΜΕ-ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ) παίρνουν επάξια τον τίτλο του «Δούρειου Ίππου» ... Οι κολαούζοι τους (ΣΥΝ – Παρεμβάσεις) ξέρουν να βγάζουν μόνο φωνή ενάντια στο --->>>
ΠΑΜΕ, διευκολύνοντας το πέρασμα της πολιτικής τους.
 Τι περιμένεις ; Όποιος δε μοιράζεται τον αγώνα, είναι υπεύθυνος για την ενδεχόμενη ήττα.
 Τι τους κοιτάς ; Η ζωή σου περνά υποχρεωτικά πάνω απ΄ τα πολιτικά τους πτώματα.
 Μη στέκεσαι διστακτικός ! Το μπόι σου είναι μεγαλύτερο απ΄ το δικό τους.
 Μην τους φοβάσαι ! Σου φαίνονται «τεράστιοι» γιατί δεν έχεις σηκωθεί ακόμα όρθιος. Γιατί δεν έχεις πάρει την υπόθεση στα χέρια σου.
 Μην απελπίζεσαι ! Το ομορφότερο χάραμα έρχεται λίγο μετά απ΄ την πιο μαύρη νύχτα. Τις πιο όμορφες μέρες μας θα τις φέρει ο αγώνας μας.
 Μη σταματάς να ελπίζεις ! Το ΠΑΜΕ είναι δίπλα σου για να υπερασπιστεί τη ζωή και τα όνειρά σου. Για να γίνουμε μαζί το Αντίπαλο Δέος. Μόνο εσείς οι δυο μπορείτε : Εσύ και το ΠΑΜΕ. Εσύ με το ΠΑΜΕ.
 Γράψου στο σωματείο σου. Πάρε το λόγο.
 Κατέβα στο δρόμο με το ΠΑΜΕ.
 Πάρε μέρος στην Πανεργατική Απεργία της 15ης Δεκέμβρη. Έλα στην απεργιακή συγκέντρωση, την ίδια μέρα, στις 11π.μ. στον Πολύγυρο μπροστά στο Δημαρχείο και στη Θεσσαλονίκη στις 10.30π.μ. στο άγαλμα του Βενιζέλου..

 Άλλαξε την πραγματικότητα. Το έχεις ανάγκη κι εσύ κι εκείνη.
 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Β. ΧΑΛΚ/ΚΗΣ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»