ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.12.10

Ο ΦΕΟΥΔΑΡΧΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..... ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΟΛΙΓΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΜΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΕ!! ΟΠΩΣ Ο ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ..

«Πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά, αλλά τα όσα έγιναν δείχνουν ότι όλα είναι εφικτά»
τόνισε ο επικεφαλής του ΔΝΤ κατά της κοινές δηλώσεις μετά την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Τι δηλαδή είπε ο "ποιητής"????
ΠΡΕΠΕΙ   να αποδομήσει ότι είναι ακόμα όρθιο. Δηλαδή θα ησυχάσουν όταν πλέον τα κορίτσια μας θα γίνουν οι ¨πουτάνες" της Ευρώπης. .... ΚΑΙ βέβαια δεν παρέλειψε το ελπιδοφόρο για τους νεοταξίτες της παγκόσμιας οικουμενικής διακυβέρνησης δηλώνοντας ότι ........ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΑ!!!!               
Μα και βέβαια όλα "δείχνουν " ότι είναι εφικτά. 
  • Ως ελληνική κυβέρνηση , οι φεουδάρχες μας έχουν στην διάθεση τους τα απόλυτα ανδρείκελα με αρχηγό τον άνθρωπο χωρίς ΠΑΤΡΙΔΑ και πλέον διάσημο με το γνωστό καλλιτεχνικό και συνάμα κίναιδο ψευδώνυμο GAP .  
  • Από την άλλη  η ύπαρξη "πολιτικών ανδρών" στην χώρα αποτελεί είδος εξαφανισμένο και μακρινή νοσταλγία άλλων εποχών. 
  • Ο εγχώριος Συνδικαλισμός ανύπαρκτος και δοτός αλλά και πιόνι της κυβέρνησης όσο για τους "αποσχισμένου" του ΠΑΜΕ συνδικαλιστές ούτε λόγος...... εκείνοι ¨αγωνίζονται" υπό το κομματικό τους λάβαρο. Κάτι σαν να λέμε prive αγώνας....! 
  • Αλλά το καλύτερο  το άφησε για το τέλος ο επικεφαλής της ύπατης αρμοστείας  κ. ΚΑΝ που κουβαλήθηκε με τις ευλογίες του παγκοσμιοτή και εγχώριου απατεώνα Γ. Παπανδρέου...

Στην κοινή συνέντευξη ο επικεφαλής του ΔΝΤ ανέφερε πως αυτά που έγιναν είχαν να κάνουν με το έλλειμμα,  ( χαχαχαχα εδώ γελάνε και τα χρυσόψαρα!) ενώ τώραα, αυτό που έχει ενώπιόν της η Ελλάδα σχετίζεται με τις διαρθρωτικές αλλαγές, με την ανάπτυξη
 "Αναπτυξη"......... η καραμέλα της ελπίδας και της υπομονής ή καλύτερα της ανοχής του Ελληνικού λαού για την πλήρη υποταγή του.  "Διαρθρωτικές" αλλαγές για την ανάπτυξη είναι οι μειώσεις μισθών και συντάξεων , ο εκφυλισμός  του κοινωνικού κράτους, ο πολλαπλασιασμός της φτώχειας, η αύξηση τοων μικρομεσαίων λουκέτων, η χαριστική βολή στην μόρφωση και στην παιδεία ώστε η αμορφωσιά των νέων να εξαφανίσει το ενδεχόμενο της όποιας αντίστασης μπορεί στο μέλλον να αποτελέσει το "φρένο" στους σκοπούς τους....., η επικράτηση των επιχειρησιακών συμβάσεων και η κατάργηση των όποιων δικαιωμάτων των εργαζομένων .....

Ο επικεφαλής του ΔΝΤ υπογράμμισε την ανάγκη συναίνεσης στις προσπάθειες τις κυβέρνησης τόσο από τον ελληνικό λαό όσο και από τα κόμματα, επισημαίνοντας πως διακυβεύεται το μέλλον της Ελλάδας. 
ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ Ο ΓΑΠ ΤΟΥΣ "ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ"...... ΜΑ " ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΊΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ"

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ !!!!!!!!........ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝ Ο ΝΟΣΤΑΛΓΌΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!!!!!!!


Παράλληλα, σημείωσε ότι "έχουμε εντυπωσιαστεί από τις προσπάθειες που έχει καταβάλλει ο ελληνικός λαός. Αυτός είναι που έχει πληγεί από τα μέτρα, που όμως είναι απαραίτητα".
Ο επικεφαλής του ΔΝΤ εκτίμησε ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει στην ανάπτυξη το 2012.
Ακόμη, τόνισε την ανάγκη προώθησης των μεταρρυθμίσεων, εστιάζοντας στο άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων και τις αλλαγές στην εργασιακή αγορά, ενώ πρόσθεσε ότι η χώρα θα πρέπει να καταπολεμήσει αποτελεσματικά τη φοροδιαφυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: