ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.6.11

Πέσανε οι μάσκες! ΝΑΙ απο την Ντόρα στο Μεσοπρόθεσμο! Με 141 περνάει πλέον το Μεσοπρόθεσμο!


ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Α(Υ)ΝΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ..

Με 141 περνάει πλέον το Μεσοπρόθεσμο! ...
Παρόλο που η πλειοψηφεία των μελών του κομματός της όπως και οι βουλευτές της, ζήτησανε να ψηφίσουν οχι, η δημοκρατική Ντορούλα, εχτές ζήτησε να ψηφίσουν κατά συνείδηση ,αλλά και επειδή πάλι είδε οτι η συνείδηση θα πήγαινε στο ΟΧΙ σήμερα τα αλλάξε και πλέον ζήτησε απο τους βο(υ)λευτές της να ψηφίσουν παρών.. δηλαδή ΝΑΙ.

Έτσι η Ντόρα.... βοηθά την κυβέρνηση να μακροημερεύσει (άρα αυτά που λέει για κυβέρνηση εκτάκτου ανάγκης είναι για τα τηλεοπτικά παράθυρα). Γιατί σήμερα μιλούν τα πολιτικά μαθηματικά:


Η κυβέρνηση έχει 155 ψήφους και ίσως πάει προς τα κάτω. Η αντιπολίτευση έχει 145. Για να περάσει το μεσοπρόθεσμο χρειάζεται η πλειοψηφία των παρόντων βουλευτών. Δηλαδή τουλάχιστον 146; Λάθος με τα 5 «παρών» της Ντόρας τα «όχι» γίνονται 140. Άρα στον ΓΑΠ αρκούν 141. Τόσο απλά. Και τόσο κυνικά η Ντόρα στήριξε τον Παπανδρέου. Θα της χρωστά ευγνωμοσύνη που πρέπει να της την ξεπληρώσει (ίσως στον εκλογικό νόμο).
tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: