ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.6.11

Ο ΕΙΔΗΜΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ! ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ "ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ" ΓΙΑΤΙ ΤΟ "ΣΟΙ" ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

Τα δίνουν όλα σε ιδιώτες, ακόμη και το ταμείο του κράτους! Ο Ε. Βενιζέλος, μιλώντας με δημοσιογράφους στη Βουλή, ανακοίνωσε ότι «υπάρχουν σκέψεις να μπουν μεγάλα ιδιωτικά λογιστικά γραφεία στο εισπρακτικό κομμάτι των Εφοριών»! Πρόκειται για μία ρύθμιση που επηρεάζει τον βαθύ πυρήνα του κράτους, ως έννοια και ως θεσμού, κάτι που καμία κυβέρνηση δεν είχε διανοηθεί να εκχωρήσει σε ιδιώτες.
Κατά τα άλλα ο Βενιζέλος «υποσχέθηκε» να υπάρξει «εκλογίκευση του ΦΠΑ», υπό τον όρο ότι θα αποδώσουν τα μέτρα και θα πάνε καλά τα έσοδα.
Επίσης ρωτήθηκε τι κάνει για τα χρήματα των Ελλήνων στο εξωτερικό και είπε ότι είχε τηλεδιάσκεψη με την Ελβετίδα ομόλογό του, ενώ ήδη υπάρχει διαπραγμάτευση με την Βρετανία και τη Γερμανία.  (ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΨΕΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ...... ΥΠΟΠΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΗΤΟΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ "ΓΝΩΣΤΟΙ- ΑΓΝΩΣΤΟΙ" ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΞΗΔΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ... ορα στο παρακάτω link)  Ωστόσο ήταν επιφυλακτικός για τα τελικά αποτελέσματα της προσπάθειας λέγοντας ότι «θα βρούμε το συνολικό ποσόν των καταθέσεων των Ελλήνων στο εξωτερικό, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να φτάσουμε σε πρόσωπα και τι μπορούμε να κάνουμε».

Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ:
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η Ελβετία επιθυμεί τη φορολόγηση κεφαλαίων που κατάθεσαν έλληνες στις ελβετικές τράπεζες, αλλά ή Ελλάδα δεν έχει κάνει καμία επίσημη κίνηση!

:

Δεν υπάρχουν σχόλια: